Bytový textil

Stella Ateliers, luxusní povlečení pro náročné

Luxusní povlečení z pravé egyptské bavlny

Pro českého výrobce povlečení Stella Ateliers je kvalita vašeho spánku na prvním místě. A proto své luxusní povlečení vyrábí pouze z pravé egyptské bavlny, která je považována za jeden z nejlepších materiálů pro výrobu povlečení vůbec. Tu dále zpracovává do saténových tkanin a jerseyových pletenin. Bez povlečení Stella už neusnete. Je měkké, jemné a lesklé a zároveň i tvarově a barevně stálé, a tak vydrží jako nové mnoho let. Úprava Jersey dokonce nevyžaduje žehlení, což potěší hlavně pány a praktické hospodyňky.

Převlékněte postele celé rodině

Stella Ateliers svým povlečením zlepšuje kvalitu spánku nejen dospělým, ale také teenagerům a dětem, pro které má v nabídce nepřeberné množství moderních i dětských dekorů. Navíc dvakrát do roka vydává nové, jarní a zimní kolekce, a tak máte na výběr vždy z trendy bavlněného povlečení.

V nabídce Stella Ateliers najdete i kvalitní německé povlečení z egyptské bavlny značky Bauer a Estella, pro které je Stella Ateliers výhradním českým dovozcem, a také damaškové, batistové a perkálové povlečení pro náročné zákazníky.

 

Perkálové povlečení od Stella Ateliers

Perkálové povlečení se stalo velmi populární u náročných spáčů. Perfektně saje pot a přizpůsobí se teplotě vašeho těla, a tak se v něm nezpotíte a využijete ho po celý rok. S kolekcí JOY si navíc sami navrhnete, jak bude vaše nové perkálové povlečení vypadat. Vybírejte z 20 barev a vytvořte si takové povlečení, které se hodí do vaší ložnice.

Převlékněte své peřiny do luxusního povlečení Stella Ateliers a vstávejte nabití energií.  Vždyť i na kvalitě spánku závisí váš dlouhý a spokojený život.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *