Zahrady čtenářů oBydleni.cz – 3. část!

Úvodní stránka Fóra Zahrada Zahrady čtenářů oBydleni.cz – 3. část!

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Mě se líbí to poslední jezírko, taky bych si takové udělala na zahradě, mít na to prostor.

admin
    Správce

Taky se mi líbí to jezírko (^). Nevím, zda bych chtěla mít na zahrádce jezírko, ale nemusím to řešit, protože je malá a nevešlo by se. A pokud by se vešlo, tak spíš nějaké menší, ale toto se mi líbí, je hezké.:)

admin
    Správce

Všechny fotografie jsou úžasné.Já si svoji zahrádku zařizuji zatím jen v hlavě,protože jsme se rozhodli postavit si menší domeček,ale zatím jen vyřizujeme nezbytné formality!! Je to hrůza,co je všechno potřeba k tomu,aby člověk mohl stavět.Jezírko tam ale určitě nebude.Mám 2 malé neposedné děti,tak prozatím z bezpečnostního důvodu ne.Dám přednost menším jehličnanům a nějakým krásně kvetoucím keřům.Taky se mi moc líbí bambus a kroucená vrba.

admin
    Správce

Já mám teď zahrádku tak nějak ve stádiu zrodu. Teď je na ní po rekonstrukci domečku[^] stavební suť a tak… Tedy aspoň šeřík se drží a krásně vždy kvete a pivoňka. Taky rozhodně plánuji nějaké menší jehličnany (zatím tu mám tedy jeden cypřišek – rozhodně doporučuji:)) a kvetoucí keře, samozřejmě plánuji i hezký trávník. Zatím mám na oknech kytky v truhlících i v květináčích a taky v korytě u vchodu. Určitě plánuji vysadit na zahrádce afrikány, jsou nenáročné a pokud se po odkvětu nestříhají, tak se zase vysemení a příští rok vyrostou opět. (;)

admin
    Správce

Hezké jezírko, škoda, že je tak blízko plotu.:)

admin
    Správce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat p.Blažkové z Brna kolik sazenic dávala do jednotlivých květináčů.Letos poprvé chci zkusit pěstovat rajčata na balkóně a právě jsem koupila odrůdu Vilma.A ještě na balkón mi svítí slunce dopoledne.Předem děkuji za odpověď.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.