Z lůna divoké přírody do zahrady

Úvodní stránka Fóra Zahrada Z lůna divoké přírody do zahrady

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    admin
    Správce

co si o nás pomyslí archeolog, který v budoucnu vykope umělou žábu na břehu umělhmotného jezírka? asi to co by si pomyslel kdyby vykopal dřevěnou žábu na břehu dřevěného jezírka :-)))

admin
    Správce

Ta poznámka s archeologem mi v článku taky přijde ujetá, co by si asi pomyslel ten samej archeolog, kdyby vykopal celou tuhle zahradu ze dřeva? Nic….. a hádejte proč:-)))

admin
    Správce

proč?

admin
    Správce

něco mi říká, že nemusí ani uběhnout 500 let, aby ty krásné chodníčky, altánky a zábradlíčka, které poskytují tak: „příjemný dotek dřeva“, už příjemně dávno zetlely.

admin
    Správce

MOJE ŘEČ, PLAST FOREVER!

admin
    Správce
    admin
    Správce

Rád bych si zařídil na zahradě včelí úly, nevíte, jak mam začít, co všechno je pro to potřeba?(8)) teda kromě včel:))

admin
    Správce

no hlavně si pořiď nějakej opravdu kvalitní úl, to je asi nejdůležitější, aby ti ty včely neulítly

admin
    Správce

Ahoj, zrovna prodávám včelí úly, loni mě včely uletěly:]] tak ted nevím co s nimi(8)) Úlová sestava se skládá :Dřevěné oddělitelné dno přístupné zezadu (čistění léčení).Tři polystyrenové nástavky (na 11 rámků možnosti teplé a studené stavby) a sololitová (do včelína) nebo hliníková polystyrenem zateplená střecha cena 1. sestavy je 900 kč. Pokud budeš mít zájem kontaktuj mě na emailovou adresu otakarek.ota@seznam.cz [^]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.