Výsledky soutěže o nejhezčí kuchyně čtenářů oBydleni.cz!

Úvodní stránka Fóra Soutěže Výsledky soutěže o nejhezčí kuchyně čtenářů oBydleni.cz!

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Autor
    admin
    Správce

Ano, přesně tak s Vámi souhlasím. Já poslala naši novou kuchyn v bytovce a ta nebyla vybrána a mrzí mě to. Protože jsou tam kuchyně ve velkém prostoru a to dokáže vykouzlit každý.

admin
    Správce

S tou poslední (dole) si dělají legraci, ne? Podobnou (ne-li stejnou) jsme koupili za 5 tis. v Asko do bytu, který pronajímáme…. Jinak naše kuchyň je hodně podobná té, co vyhrála, ale řekla bych, že máme podstatně lepší baterii, dřez a doplňky.

admin
    Správce

to není pravda, taky jsem udělali super kuchyň v 10 m2. Dnes už bydlíme naštěstí ve velkém domě, kam jsme si tu naši přesunuli (stála skoro půl mega -) a dodělali a vypadá ještě lépe. Jde o to, najít dobré studio, kde to nesekají jak Baťa cvičky (8))

admin
    Správce

A nepronajimate mi nahodou byt :)) myslim ze do bytu ktery ma do 60m2 je fajn(^) neslo predci o nejdrahsi kuchyn ale o nejhezci – zaslouzile 10 misto:P

admin
    Správce
    admin
    Správce

Taky se mi ani jedna vyrazne nelibi, ale jak mohou odbornici vybrat kuchyni, ktera je uplne nahore, pripadne ve sloupcich vlevo treti odshora, mimo jine, to fakt nechapu. Sporak vedle drezu, i kdyz maji po stranach misto, je vylozene prakticky :))

admin
    Správce

Me na tech kuchynich, spise bych rekla kuchynskych linkach, chybi vice invence, vlasniho nazoru a chuti, mit trochu jinou nez maji ty xxx kuchynskych studii. Ty ceske nase jsou opravdu vsechny velmi podobne. Skrinky nahore, skrinky dole a mezi tim spotrebice. Meli by jsme se vice inspirovat zahranicim (nemyslim americke filmy). Mrzi me, ze ceske zeny nemaji vetsi odvahu. Nebo vice sil odolavat vnejsim tlakum. Ale hlavne, kdyz se dobre vari a maji se doma vsichni radi.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.