Vybavení bytu

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla Vybavení bytu

• Toto téma obsahuje celkem 44 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 45)
  • Autor
    admin
    Správce

Kde sehnat kvalitní koženou pohovku, prosím poradte 🙂
    Hledám opravdu nějakou kvalitní.

admin
    Správce

Doporučuji se podívat na Natuzzi 😉 Kvalita a originálnost z Itálie.

admin
    Správce

Je děkuij za rychlou odpověd, vypadá to opravdu dobře! Máte od nich něco?

admin
    Správce

Ano mám od nich právě pohovku a taky postel. Namíru. Je to nábytek vyráběný v Itálii, vzhledem k tomu, že to je na míru, trvá ta výroba trošku déle..ale stojí to rozhodně za to. Kvalita 😉

admin
    Správce

Já jsem si koupila krásné křeslo, navíc za super peníze. K naší jednobarevné tmavé sedačce sem chtěla něco na oživení. http://www.ketyban.cz/6835-kreslo-charlot/

admin
    Správce

Já jsem se dívala tedka na webové stránky toho natuzzi a mají vánoční slevu právě na pohovky. A mají je přímo k odběru 🙂 Asi se zajedu podívat k nim na prodejnu. Zatím moc děkuji

admin
    Správce

Dobrý den, mluvíte tu o Natuzzi, to je natuzii.cz?
    Nevypadá to vůbec špatně,naopak, jsem velmi natšen tím, jak to vypadá.
    Asi se vypaltí se zajet podívat osobně na nějakou z jejich prodejen, ze?

admin
    Správce

Ano to jsou jejich webové stránky 😉
    Rozhodně je lepší vidět to naživo..to určitě, domluvit se s nimi, udělají vám i 3D projekt, jak to vypadá u vás doma, jak to tam bude sedět atd.

admin
    Správce

Děkuji za odpověd. Zajedu se podívat, jak budu mít chvilku někam, kde mají prodejnu. Díky (^)

admin
    Správce

Myslíte si, že se vyplatí investovat do bezdotykového koše? máte ho někdo doma? je to k něčemu?

admin
    Správce

Je to například k tomu, že děti naučíte chodit do koše vyhazovat po sobě odpadky, protože je baví, jak se to samo otevírá 🙂

admin
    Správce

Pokud budete kupovat bezdotykový koš, tak doporučuji tento https://www.dokose.cz/bezdotykovy-odpadkovy-kos-simplehuman-45-l-pulkulaty-bila-ocel-kapsa-na-sacky
    je velice kvalitní, a hlavně dlouho vydrží

admin
    Správce

Tyto koše jsou velice kvalitní, pracovala jsem v hotelu, kde jsem se s nima setkala, vydrží i velký denní nápor, takže v domácnosti, musí vydržet několik let

admin
    Správce

Ahoj 🙂 Chápu, že se ti nechte lítat po všech obchodech a přemýšlet, o ještě potřebujete 🙂 Já jsem to udělala tak, že jsem si všechno našla tady https://www.biano.cz/ 🙂 Je to stránka, kde mají kompletní vybavení bytu a ty si prostě už jen hledáš podle svých filtrů 🙂 No, mrkni na to, mě ta stránka při vybavování domácnosti pomohla 🙂

admin
    Správce

zdravím, my jsme kupovali nyní byt
    tady a tam jsem bezdotykový právě viděla, původně jsem ho nechtěla, ale pak jsem si ho i zamilovala:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 45)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.