Toto téma obsahuje celkem 44 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 45)
Ano mám od nich právě pohovku a taky postel. Namíru. Je to nábytek vyráběný v Itálii, vzhledem k tomu, že to je na míru, trvá ta výroba trošku déle..ale stojí to rozhodně za to. Kvalita 😉
Já jsem se dívala tedka na webové stránky toho natuzzi a mají vánoční slevu právě na pohovky. A mají je přímo k odběru 🙂 Asi se zajedu podívat k nim na prodejnu. Zatím moc děkuji
Dobrý den, mluvíte tu o Natuzzi, to je natuzii.cz?
Nevypadá to vůbec špatně,naopak, jsem velmi natšen tím, jak to vypadá.
Asi se vypaltí se zajet podívat osobně na nějakou z jejich prodejen, ze?
Ano to jsou jejich webové stránky 😉
Rozhodně je lepší vidět to naživo..to určitě, domluvit se s nimi, udělají vám i 3D projekt, jak to vypadá u vás doma, jak to tam bude sedět atd.
Tyto koše jsou velice kvalitní, pracovala jsem v hotelu, kde jsem se s nima setkala, vydrží i velký denní nápor, takže v domácnosti, musí vydržet několik let
Ahoj 🙂 Chápu, že se ti nechte lítat po všech obchodech a přemýšlet, o ještě potřebujete 🙂 Já jsem to udělala tak, že jsem si všechno našla tady https://www.biano.cz/ 🙂 Je to stránka, kde mají kompletní vybavení bytu a ty si prostě už jen hledáš podle svých filtrů 🙂 No, mrkni na to, mě ta stránka při vybavování domácnosti pomohla 🙂