vrtání studní
Úvodní stránka › Fóra › Stavba › vrtání studní
- Toto téma obsahuje celkem 25 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
30. 8. 2016 v 11:37 #65413adminSprávce
Sháním někoho kdo mi vyvrtá dvě studny u Liberce. Asi někoho s V3S, protože k jednomu z míst je horší příjezd. Cenu do 1000kč/m včetně DPH. Průměr pažnice min. 125mm. Kontakt na mě je 608068070.
30. 8. 2016 v 21:19 #65414adminSprávceDobrý den. Potřeboval bych poradit, co s vrtem, který je zanesen pískem. Nově provedený vrt do hloubky 24m se během 14-ti dnů zanesl pískem do 11m. Nyní se dohaduje firma, která vrtala s firmou, která vrt čistila o tom, čí je to chyba (paradoxně tyto dvě firmy spolu již dlouho spolupracují). Vrt byl ukončen v tekutých píscích, obsypán štěrkem a vystrojen klasickou perforovanou trubkou. 1 týden byla odčerpávána voda s přísadou písků, poté bylo odčerpávání přerušeno a po dalším týdnu bylo zjištěno, že je vrt zanesen.Vzhledem k umístění vrtu není možné již přijet s vrtnou soupravou.
Děkuji za jakoukoliv radu.12. 2. 2017 v 20:56 #65415adminSprávceDobrý den,
mohla bych se zeptat na kolik Vás ve finále vyšla studna se vším všudy?? Děkuji25. 4. 2017 v 8:16 #65416adminSprávceTuto firmu nedoporučuji a varuji potenciální zákazníky. Nesolidní jednání. Návštěva na pozemku v listopadu 2016, smlouva podepsaná na začátku měsíce dubna 2017. Přijetí jinou vrtací soupravou než bylo domluveno s panem Štěpánkem, následně posunutí termínu o týden. Den před nástupem večer zaslaná SMSka s dalším posunutím o cca měsíc a sdělením, že když se to nelíbí nebudou vrtat vůbec. Telefony neberou (p.Štěpánek, p.Sobotka) kromě pana jednatele, který nic neřeší, na SMSky a emailovou korespondenci neodpovídají. Toto je moje zkušenost s touto rádoby firmou.
13. 6. 2017 v 3:57 #65417adminSprávceDobry den, shanim radu, hledam ruzna fora a nikde nemohu najit nic. Jsem ze severu Cech, pozemek mame na podlozi tekutych pisku, jiz treti rok se zoufale snazime sehnat nekoho, kdo vrt provede. Je az neuveritelne, co se deje. Mam hydrogeologicky posudek, ale hydrogeolog po jeho vypracovani, za tyden (v roce 2015) zemrel. Vrtar, ktery s nim spolupracoval, prestal komunikovat. Pote jsme oslovili nekolik dalsich firem, specializujicich se na vrtani v problematickem podlozi. Vzdy prijel proutkar s hydrogeologem a majitelem firmy, vrt zamerily, rekli hloubku a termin, jenze potom se vzdy pul az trictvrte roku vymlouvali. Nikdo neprijel, komunikace z jejich strany skoncena. Uz jsme zoufali a nevime jak dal 🙁 platime hypoteku, najem v pronajatem byte, protoze v dome bez vody nemuzeme zit 🙁 pomalu nas to financne ruinuje a nevime co dal. Posledni dve nezodpovedne firmy s takovym pristupem, ktere nam trictvrte roku slibovali prijet jsou ing. Grieszl a studny Becvar. Kazdy tyden slibuji, ze prijedou, kdyz volame, pokazde reknou, ze jsou jinde a ze musime jeste tyden vydrzet a nasledujici tyden je to totez, uz trictvrte roku 🙁 Prosim, pomoc..co mame delat? Dekuji za kazdou radu! Firem jsme takto oslovili deset. Vsechny stejne jednani.
15. 6. 2017 v 10:09 #65418adminSprávceMám stejnou zkušenost s firmou Artex, nakonec jsem musela ukončit smlouvu, dodnes mi dluží stavební povolení. Ještě teď mi vstávají vlasy na hlavě, když slyším slovo Artex. Ze začátku naslibují hory doly, přijedou o den později(ikdyž vy si musíte vzít dovolenou), huba plná řečí jak není problém vrtat do 1km a nakonec skončí ve 24m. Sbalí se a odjedou bez vysvětlení, telefon nebere ani Štěpánek ani vrtmistr, jednatel to neřeší vůbec. Nekomunikují, neodpovídají na dopisy ani na zprávy. A vodu dodnes nemám!
5. 10. 2017 v 14:13 #65419adminSprávceZkuste fa.Isowell Building spol.s r.o. mají velmi speciální techniku na vrtání.
24. 10. 2017 v 7:49 #65420adminSprávceZdravím , můžu doporučit firmu z Litvínova, ISOWELL Building. Neměli jsme o studnách jako stavbě vůbec ponětí, co s tím. Stačilo jim zavolat, přijeli během 3dnů….po 2 hodinách vysvětlování bylo jasné, co všechno to obnáší. No aspoň nás nic nemohlo překvapit. Měli jsme posudek od hydrologa, povolení stavby na RD a potřebovali jsme k tomu vodu. Přijel do týdne i vrtmistr, ten zkontroloval ,kde nám určili zdroj vody,moc s tím nesouhlasil … označil jiné místo.Fakt tam voda byla už v 16metrech. A ne podle hydrogeologa v 25 a jinde. Za každý metr se musí platit. Mají malou vrtačku, projela 2m vraty. Studnu jsme měli do měsíce a půl od prvního telefonátu.(^)(^)(^)
16. 11. 2017 v 14:14 #65421adminSprávceDobrý den,
Já mám podobnou zkušenost s firmou KB Studny. Nemáme ani peníze ani vodu.11. 11. 2020 v 18:38 #65422adminSprávceStudny Bečvář , jsou od Strakonic mám od nich studnu vrtanou 52m. hlubokou a cena cca120000.-Kč
16. 4. 2021 v 16:55 #65423adminSprávcelocal single
milfs dating.com -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.