Víme, jak na léto bez zpocených a bolavých zad

Úvodní stránka Fóra Židle a stoly Víme, jak na léto bez zpocených a bolavých zad

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Holky prosím poradíte mi opravdu kvalitní křeslo k počítači pro syna? Sedí u počítače opravdu hodně, nechci mu to zakazovat, ale chtěla bych, aby si sezením neničil záda.

admin
    Správce

Nejlepší je koupit opravdu kvalitní ergonomickou židli, která je přímo dělaná pro zdravé sezení, já jsem pro syna sehnala takovou s nosností 150 kg, takže opravdu festovní, a ve velice moderním hráčském stylu.

admin
    Správce

Opravdu? Kde?

admin
    Správce

Podívejte se na židle dx-racer .cz, dala jsem za ni 8 tisíc korun, je to ale investice do zdraví, a navíc židle dlouho vydrží, dopravu mají až domů, takže se s tím nemusíte nikde tahat.

admin
    Správce

Hledáme kvalitní lehátko na zahradu, na kterém se člověk právě nebude potit a bude na něm moc být i v mokrém. Poradíte?

admin
    Správce

No my měli dřevěný lehátka s polstrováním a taky už je chceme vyměnit, k bazénu je to fakt dost nepraktický…

admin
    Správce

Podívejte se na Ideadomov, máme od nich skvělý lehátka

admin
    Správce

A který přesně od nich máte? Je nějaký takový s tím rychleschnoucím materiálem?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.