Toto téma obsahuje celkem 95 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 96)
Zdravím lidičky, chci Vás poprosit o radu na co si hlavně dávat pozor při výběru šatní skříně. Už jsem nějaké názory od známých slyšela ale chci toho vědět co nejvíce. Já si vybrala https://www.zlutahala.cz/satni-skrin-lumos-p23433 tutu skříň, protože si mi moc líbí, a nerada bych pak až si jí koupím byla nešťastná, že to není ono 8-0. Děkuji, za případné rady.
Manželka si vyprosila nové skrine rozmysleli jsme se od koho udelat ale chteli jsme vestavene tak jsme sli i po nazvu 😀 ne hlavni byla cena a kvalita. to nejlepsi nam splnovali vestavenky, za nas TOP skrine co jsme mohli mit 🙂
Tak to mám naprosto stejnou zkušenost,už čtyři měsíce marně čekám na skříně od woodface. Hlavně ,že mají 120000 zálohu. Už zvažuji žalobu.Neuvěřitelná firma ,když to tady čtu nechápu jak jim to může pořád procházet.
Dobrý den,
mám velmi špatnou zkušenost ze společnosti Woodface, která se mnou v rámci reklamace skříně odmítá komunikovat přitom se jedná o jasnou vadu materiálu. S pozdravem Marian Piecha
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 96)