Vestavěné skříně rada

Úvodní stránka Fóra Úložné prostory Vestavěné skříně rada

• Toto téma obsahuje celkem 95 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 96)
  • Autor
    admin
    Správce

Nelze srovnavat masiv s dyhou, i kdyz je oboji prirodni material. Dle meho nazoru je vhodne prebrouseni laku, lehke moreni a nasledne prelakovani. Moje zkusenosti s firmou Woodface jsou zatim dobre, i nekolik mych pratel ma od nich skrine a zatim si nikdo nestezoval. Mam tez zkusenost s reklamaci a byla vyresena velice ochotne a rychle.

admin
    Správce

Nez jsem si u Woodface nechal udelat skrin, zjistil jsem si z ceho vyrabi. Neni to zadna „polska drevotriska“ ale poctivy cesky Kronospan. Minulou skrin mam z 16 mm lamina ale v soucasne dobe jiz delaji z 18 mm Kronospanskeho lamina.

admin
    Správce

Kreistepane, kdo Vám nakukal, že Kronospan je česká firma? Asi jako škodofka………….

admin
    Správce

Bohužel jsem si předem nepřečetla tyto příspěvky a objednala skříň u Woodface, už je to druhý měsíc po termínu dodání a skříň stále nikde. Trnu hrůzou jestli ji vůbec dodají a pokud ano, tak na co se mám těšit. Prosím o radu na co si dát pozor při převzetí a montáži (pokud skříň vůbec dodají). Nevíte také, jak by bylo možné odstoupit od smlouvy a dostat zpět zálohu. Je to rámcová smlouva a dost jednostranná.
    Moc prosím o pomoc. Děkuji Markéta Vítkovská (marke.vitko@seznam.cz)

admin
    Správce

No tak, pokud je přes měsíc po termínu, neměl by být vůbec žádný problém s odstoupením od smlouvy pro jeho nedodržení,s tím, že wood-fake si ponechá nedodanou (a možná dodnes nevyrobenou skříň, ale to je fuk) a Vám by měli vrátit peníze. Standardní situace, tedy pokud není nestandardní smlouva a v ní nějaký háček, třeba, že se mohou beztrestně zpozdit s dodávkou až o pět let………..(bych se nedivil).

admin
    Správce

Nase cerstva zkusenost s Woodface: 1 knihovna a 1 vestavena skrin objednany v rijnu 2013. Skrin (bez dveri) a knihovna dodany o 17 tydnu pozdeji v unoru 2014. Puvodni dodaci lhuta ve smlouve byla 4-6 tydnu. Nejdrive nemeli material na korpus, potom ramy a nakonec i sklenenou vypln. Jednani s centralou v Praze bylo katastrofalni. Pokazde jsme si jen vyslechli, co jim zase neprislo. Rozhodne jsme si neprisli jako zakaznici, ale ze je spise obtezujeme. Za nas uz nikdy vice.

admin
    Správce

Tyto firmy neznam,mame vestavene skrine odfirmy http://www.ceskaloznice.cz

admin
    Správce

ráda bych se podělila o své zkušenosti. Vestavěné skříně jsme si nechali udělat u společnosti amonit s jejich prací jsme velmi spokojeni, skříně jsou krásné, přesně podle našich představ. Dobře se s mini spolupracovalo, ochotní a pracovití lidé.

admin
    Správce

Nám dělal vestavěnou skříň bytexpert, spolupráce byla pohodová, práce byla taky hotová raz dva a cena přijatelná

admin
    Správce

Ahoj, já mám vestavěné skříně od firmy WOODFACE a spokojenost naprostá, jsou levné a vysoce kvalitní. 🙂 navíc mívají i slevy takže si určitě vybereš. 🙂 http://soho-ic.cz/cenove-akce/

admin
    Správce

Levné…………….:-) děkujeme dealerovi woodface za pobavení, dražších skříní v ČR nět.

admin
    Správce

Pro většinou z nás bývá limitující jen naše představa a jakýsi přežitek jak taková „vestavka“ má vypadat.
    Stačí být jen informován a skříň navrhnout podle toho co chci, a ne podle toho co nabízí interiérové studio, nebo on-line program na navrhování vestavěných skříní.
    Jiné než standardní, neznamená vždy dražší.
    Pro více informací čti tento článek:

8 kroků k dokonalé vestavěné skříni. Jak navrhnout vestavěnou skříň na míru a jak ušetřit peníze.

admin
    Správce

Normalni cenova Kategorie vybere si kazdy, skrine jsou kvalitni a vysoce moderni .) takze neni treba mit strach z teto firmy !!

admin
    Správce

Přidávám se ke Staku. Jsem na ně chodící reklama. Postupně jsme si od nich nechali udělat 4 skříně, jedna je hodně komplikovaná (posuvné dveře sedí na šuplících, skoro všechy poličky jezdí…)Zrovna u této jsme měli dva problémy, vždy přijeli do týdne (jednou jsem pak zjistila, že to byl přímo majitel), opravili, doladili… Při zaměření skříně nakreslí, prodiskutují případné problémy a poradí řešení, pak přijede parta to namontovat, přivezou si vlastní bačkory a během dne vše namontují a uklidí. Proti truhláři, který nám dělal předchozí věci, je to nebe a dudy, zejména v chování. Cena dohodnutá, termíny vždy dodrženy a reklamace jak výše uvedeno vždy bez problémů (i po záruce).

admin
    Správce

Taky chceme výhledově dělat vestavěné skříně, takže debata přečtena a myslím, že se podíváme na doporučované firmy a vyvarujeme se těch s negativníma recenzema. Přínosná debata.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 96)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.