u nás doma

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla u nás doma

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Když už máte kuchyň i nábytek v obyváku v přírodních barvách, tak proč ta hrozná černá sedačka. Ta do toho vašeho interiéru absolutně nezapadá, spíše děsí. Krásnějším a příjemnějším dojmem by na hosty působila sedačka v barvě smetanové.

admin
    Správce

To máte pravdu,já si celou dobu přeji světlou sedačku,jelikož ale rekonstrujeme byt(mezonet)tak už na mou vysněnou sedačku nezbyli penízky…:((

admin
    Správce

Mně to nepřijde zase tak špatné….ještě když k tomu máte červeně vymalováno, tak by se tam ta smetanová sedačka snad ani nehodila….

admin
    Správce

děkuji za názor,který mě potěšil…místo oranžových polštářu jsem koupila oranžo-červeno-bílé vzorované a vypadá to myslím líp….:]]

admin
    Správce

Také obývací pokoj je moc pěkný.Čtu si diskuzi o barvě polštářů.Když jsem viděla tuto fotku poprvé,také se mně zdálo,že se oranžová barva k červené moc nehodí.Ale z odstupem času a čím častěji se dívám na vaši fotku,musím uznat,že se k červené barvě oranžová hodí.Alespoň v tomto případě.Super!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.