u nás doma

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla u nás doma

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    admin
    Správce

Ta kombinace červený a černý vypadá skvěle!

admin
    Správce
    admin
    Správce

Nechci nikoho urazit, ale tyto barvy se k sobe jaksi nehodi. Nevim, ale ta oranzova tam nema co delat. Budto vse v oranzove nebo vse v cervene, ale nemichat oranzovou s cervenou, tato kombinace fakt nee.
    Kdyz uz tak i oranzove steny, ale v tom pripade zadne jine cervene doplnky, nebo cervene polstarky, ale uz k tomu zadnou oranzovou stenu.

admin
    Správce

MYSLÍM SI,ŽE ČERVENÁ A ORANŽOVÁ SE K SOBĚ HODÍ …KDYBY BYLO VŠE ČERVENÉ,TAK UŽ BY TO NA MUJ VKUS BYLO MOC..SKORO,JAK V PEKLE!:D

admin
    Správce

a k tomu ta cerna sedacka je dost morbidni

admin
    Správce

Tak je pravda, že červená a oranžová mi k sobě taky moc nejdou, raději bych zvlolila ty polštáře červené nebo bílé…

admin
    Správce

mě se ta kombinace líbí!(^)

admin
    Správce

Oranžovou bych dala úplně pryč, polštářky bych volila buďto červeno bílé nebo černo bílé, nemyslím jeden černý druhý bílý, ale látka by měla být vzorovaná. Určitě by to vypadalo elegantněji. Takhle to vypadá nevkusně. Omlouvám se, ale je to můj názor.

admin
    Správce

Mě se tahle kombinace moc líbí, super nápad(^)(^)(^)(^)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.