Terasa jako útulná součást vaší zahrady

Úvodní stránka Fóra Zahrada Terasa jako útulná součást vaší zahrady

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce

Chtěl bych si letos nad terasu nechat namontovat kvalitní markýzu, která by mi dokázala podržet i vodu. Máte prosím zkušenosti s výběrem markýz, které mají kvalitní látku odolnou proti vodě?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Jestli chcete markýzu, která dokáže zadržet i vodu, tak to chce vybírat opravdu kvalitní markýzu, která má i kvalitní látku. Nechával jsem si na dům montovat markýzu, která je vyráběna v Německu. Používají kvalitní látku, a je také velice profesionálně přidělána k domu.

admin
    Správce

Jakým způsobem se to přidělává do domu? když mám na domě 15 cm zateplení, není to pak problém? od které firmy ji máte montovanou?

admin
    Správce

Mám namontovanou markýzu proti dešti od firmy https://www.t-shade.cz/markyzy/, pokud tam máte zateplení, tak to vůbec nevadí. Taky máme na domě zateplení několik cm zateplení. Provrtá se to až do domu, s tím že se až do zdi navrtá závitová tyč, ke které se to potom přitahuje. Ale o to vše se postarají.

admin
    Správce

Zdravím, najde se tu někdo kdo má dřevoplastovou terasu twinson od chciterasu.cz Potřeboval bych odpovědi na pár otázek. díky

admin
    Správce

Přesně tak, léto si nedokážu představit bez zahradních radovánek s kamarády, BBQ párty nebo koupání v bazénu, který jsme si nechali nedávno na zahradě vybudovat. Letos jsme také investovali do nové zahradní sestavy z obchodu https://www.zahradni-dreveny-nabytek.cz/zahradni-sestavy/ , jenž nám doporučil známý a měl skutečně pravdu. Velice kvalitní nábytek za příjemnou cenu a navíc skvělá komunikace se zákazníkem – tak ochotnou pomoc při výběru jsem snad ještě nezažil 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.