Teplo rodinného krbu

Úvodní stránka Fóra Krby a vytápění Teplo rodinného krbu

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    admin
    Správce

Strašně dlouho jsem se chystal stavět dům a nejvíce se těším, jak budeme jako rodina sedět okolo krbu. Teď bych potřeboval pomoci s výběrem krbové vložky do pasivního domu, máte někdo zkušenost?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Nechal jste si do místa, kde bude krb přitáhnout rouru na externí přívod vzduchu? můžete si pak vybírat krb, který bude mít elektronickou regulaci hoření, jinak doporučuji se podívat na krbové vložky vhodné do pasivních domů

admin
    Správce

Ano nechal jsem si tam dát trubku pro možnost napojení na externí přívod vzduchu, to mi poradil zedník. Kdo takové krbové vložky prodává?

admin
    Správce

Krbovou vložku do pasivního domu můžete koupit od českého výrobce https://www.krby-bef.cz/cz/pasivni-krbove-vlozky Za sebe mohu doporučit krbovou vložku bef double feel 6 passive, se kterou mám zkušenost. Ušetříme díky tomu hodně peněz za vytápění domu, krbová vložka má velkou výhřevnost

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.