Teplo rodinného krbu

Úvodní stránka Fóra Krby a vytápění Teplo rodinného krbu

• Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    admin
    Správce

Dlouho jsem snil o tom, že jednou budeme s rodinou trávit volné chvíle u rozpáleného krbu. Začínáme stavět a já pomalu začínám vybírat správnou krbovou vložku. Můžete mi prosím někdo poradit, kde ji sehnat? kam zajít se podívat?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Jestli začínáte se stavbou, tak rozhodně nezapomínejte na přivedení externího přívodu vzduchu do místa, kde bude krbová vložka stát. Musíte se také rozhodnout, zda budete chtít teplovodní nebo teplovzdušnou krbovou vložku do domu. Jestli budete napojovat vytápění přes výměník do radiátorů nebo ne?

admin
    Správce

Ideálně bych chtěl teplo rozhánět pomocí radiátorů, takže ano budu krbovou vložku napojovat přes výměník do radiátorů

admin
    Správce

Potom se podívejte na teplovodní krbovou vložku od výrobce http://www.krby-bef.cz Vyrábí krbové vložky už opravdu hodně dlouho a používají kvalitní materiál. Můžete si vybírat i s různě velkých prosklení a výkonů. Podívejte se na jejich stránky. Dokonce mají i speciální krbové vložky do nízkoenergetických a pasivních domů.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.