Tepelná čerpadla

Úvodní stránka Fóra Krby a vytápění Tepelná čerpadla

• Toto téma obsahuje celkem 4,072 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 4,073)
  • Autor
    admin
    Správce

Rozhodl jsem se naistalovat do RD TČ 18,3 kW za 88 000 Kč montované na zakázku v Číně. Návratnost investice bude dva roky 450m2 RD. Zaplatí se mi z ročních úspor za plyn. S kombinací FVE 5 kWp a solárního panelu 15 trubic bych jako důchodce měl platit minimální spotřeby energií.
    Dodala mi ho firma twintegroup.cz Je super pracuhe do -25°C v poměru 1:1,8.Za rok uvidíme, zdá se že je to lepší hodnota než elektrokotel.
    J.J.

admin
    Správce

Tak jim ho hoďte na hlavu. prodám Vám tepelné čerpadlo jaké chcete. Montuji tepelná čerpadla v Číně a ceny mám nejlepší v ČR. V testech jsou výborné a cena třetinová. Rád vám a vašim známím poradím.
    777550513

admin
    Správce

Dobrý den,
    nedám na TČ vzduch/voda a vzduch/vzduch dopustit. Dal jsem si 19 kW TČ vzduch/voda domů a nemá to chybu. Mám ho skoro za třetinovou cenu. Investice se mi zaplatí do tří let. Kdo to může říci v ČR? TČ + zásobník 300litrů do 100,000,-Kč včetně DPH. 5.263Kč/kW!!!!
    Jako důchodce jsem si k tomu postavil FVE o výkonu 5 kWp a do systému jsem zapojil solární panel s 15 trubicemi na předehřev ÚT a TÚV. Napište mi za rok udělám porovnání nákladů.
    http://www.twintegroup.cz mi vše spočítala a zajistila.

admin
    Správce

Jestli chcete poradit mám v nabídce i TČ vzduch/czduch.
    info@twintegroup.cz

admin
    Správce

jestli potřebujete poradit s TČ mám je v nabídce. I malá na chaty. Nebo dva v jednou, topí i nahřeje TÚV.Příkon 0,8kW info@twintegroup.cz

admin
    Správce

A životnost do první zimy jste zapoměl dodat (8))

Tepelná čerpadla z Číny by mělo být zakázáno zákonem tak nazývat z důvodu klamání spotřebitele a poškozování dobrého jména. Dokud ještě nějaké dobré jméno tepelným čerpadlům zbývá, při tom poměru montovaných vzduch/voda / země voda ?-(

admin
    Správce

Dobrý den. Jen by mě zajímalo kde získáte tepelné čerpadlo s vrtem do 150tis včetně DPH..

admin
    Správce

Našla jsem zajímavé stránky o tepelných čerpadlech http://technika.karnool.cz/tepelna-cerpadla třeba se to někomu bude hodit:)

admin
    Správce

Našla jsem pěkný článek o tepelných čerpadlech http://technika.karnool.cz/tepelna-cerpadla možná se to bude někomu hodit…:)

admin
    Správce

Nebo http://www.trhpoptavek.cz zadat poptavku a kupovat!

admin
    Správce

Máte někdo zkušenost s dotací na TČ.
    Byla mi zámitnuta registrace žádosti z důvodu PD a EP,pro mne nesrozumitelné a návíc mně zatěžující jak časově, ale i finančně.
    Je jiná možnost ,čerpadlo mám mezitím už v provozu od 10/2014. Je nějaká jiná varianta jak toho našeho uředního šimla obejít.například mám ho v provozu ,spouštěcí a předávací protokol . Já už opravdu jsem z toho hodně mírně řečeno unavený.
    Pokud má někdo radu, předem děkuji.
    Dám odvolání ,ale přestávat už doufat.
    Lidé topte ekologicky.pomožte přírodě a my Vám možná přidáme ,ale jednoduhé to mít nebudete ? Vaše příroda SFŽP NZÚ

admin
    Správce

Máte někdo zkušenost s dotací na TČ.
    Byla mi zámitnuta registrace žádosti z důvodu PD a EP,pro mne nesrozumitelné a návíc mně zatěžující jak časově, ale i finančně.
    Je jiná možnost ,čerpadlo mám mezitím už v provozu od 10/2014. Je nějaká jiná varianta jak toho našeho uředního šimla obejít.například mám ho v provozu ,spouštěcí a předávací protokol . Já už opravdu jsem z toho hodně mírně řečeno unavený.
    Pokud má někdo radu, předem děkuji.
    Dám odvolání ,ale přestávat už doufat.
    Lidé topte ekologicky.pomožte přírodě a my Vám možná přidáme ,ale jednoduhé to mít nebudete ? Vaše příroda SFŽP NZÚ

admin
    Správce

Rád vám poradím s TČ od mé firmy nepřekročí návratnost investice 3,5 roku.
    777550513
    info@twintegroup.cz

admin
    Správce

Velkost investice, návratnost investice. T.j. do tří let.
    poradím na info@twintegroup.cz
    Jakubec777550513

admin
    Správce

Mám v nabídce i TČ na chaty od 1,8 kW a 60,100,150 litrů TUV. Od 32,000,-Kč
    info@twintegroup.cz
    777550513

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 4,073)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.