stylova sprcha.jpg

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety stylova sprcha.jpg

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 7 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Tohle je hodně zajímavě řešená koupelna, bych jí brala, fakt!

admin
    Správce

Nechci nikoho podezřívat, ale tuhle fotku jsem asi už viděla někdy před rokem, když jsem hledala inspiraci pro naši koupelnu ….. opravdu to není vytaženo z katalogu?

admin
    Správce

Je to pekne , zase neco jineho nez je standart.

admin
    Správce

Moc pěkná kombinace s mozaikou (^), ještě byste mohli uvést výrobce, hledám podobné neutrální obklady, něco na způsob kamene…

admin
    Správce

jj, je to z katalogu… resp. z vytvorenej koje niekde na vzorkovni… v roste totiz chyba odtok, ktory by bol pri pouziti velkej hlavovej sprchy nutny tiez velky, s vysokym prietokom. a rost by som jednoznacne otocil o 90°. aby boli spary rostu akoby rovnobezne so vstupom do sprchy. Takto by totiz voda po lamelach rostu krasne vytekala na podlahu do kupelne…

admin
    Správce

Není znám výrobce té mozaiky? Nebo alespoň informace z jakého je to katalogu nebo vzorkovny?

admin
    Správce

PODLE MNE JE TO TO TEDA PĚKNĚ HNUSNÝ !!VYPADÁ TO JAK NĚKDE VE SKLEPĚ.

admin
    Správce

CO JE NA TO PROBOHA HEZKÉHO? PODLE MNE JE TO PĚKNĚ HNUSNÝ!!

admin
    Správce

Zajímavé řešení, neobvyklá.Vzhledem k tomu, že opravujeme dům, je to pro nás zajímavá inspirace.

admin
    Správce

docela bych chtěl vidět vaší koupelnu když píšete že je to hnus.Je to koupelna která se hodí do každého domu je neutrální. není přeplácaná je tak akorád.(^)

admin
    Správce

Je to konecne koupelna, za kterou se nemusi majitel vubec stydet. Je super. Opravdu neco noveho oproti tem hruzam co se u nas delaji. Gratuluju

admin
    Správce

Zařizujeme si moderní novostavbu a já přemýšlím o nějaké stylové koupelně. Narazila jsem na jednu inspiraci na http://homezin.cz/media/stylova-koupelna-inspirace-na-chalupu-fotogalerie , kde se mi líbí kamenné obklady (nebo imitace?). Nevíte někdo, kde by se takové daly sehnat?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.