stavba RD

Úvodní stránka Fóra Stavba stavba RD

• Toto téma obsahuje celkem 23 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 7 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Mám špatné zkušenosti s pražskou firmou M2O, pánové Martin a Michal Jinek. Stavěli mi RD, nepřesně a špatně odvedená práce. Na baráku praská fasáda, klempířske práce nedotažené, do baráku zatéká přes okna a celá řada jiných , hrozně provedených prací. Celá stavba byla předaná o 9 měsíců později než bylo dohodnuto ve smlouvě. Něco málo ze závad odstranili, to podstatné a to co by bylo finančně náročnější nikoliv. Po vyzvání k dalším opravám nereagují. Toto potahování se s nimi trvá již 2 roky. Chci aspoň touto cestou upozornit, pokud chcete bydlet včas a bez problémů, vyhněte se této firmě obloukem. Věřila jsem jim a těšila se na hezké bydlení, protože mluvit umí přesvědčivě, ale vše je jinak. Obrovské zklamání, vztek a bezmoc.

admin
    Správce

O ekonomkách už toho bylo napsáno až dost, ale včera jsem narazil na tuto novou firmu, nevíte někdo o nich něco? Stavěl jste někdo nebo stavíte s nimi? Jejich nabídka financování se mi zda férová i ceny. http://www.escapagroup.cz

admin
    Správce

Chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušennosti s firmou Stavba RazDva? Chceme stavět rodinný dům a tato firma nás zaujala. Děkuji.
    Prosím o napsání na můj mail: andreakreslova@seznam.cz

admin
    Správce

Dobrý den, prosím, nemáte někdo osobní zkušenost s firmou Domy Oldar? Letos plánujeme začít se stavbou zděného bungalovu, ale pořád nemůžeme sehnat kvalitní a spolehlivou stavební firmu, tak se nám to možná posune:-/ A manžel právě přišel s touto firmou a že prý nabízejí teď 30% slevu, takže by ten domeček mohl vyjít výhodněji. Předem děkuji za info:-)

admin
    Správce

Dobrý den Lído, osobní zkušenost máme a velice kladnou. Stavěli jsme sice dřevostavbu, protože jsme na dům opravdu spěchali, žena byla těhotná a malou jsme chtěli mít už v novém, ale dělají i zděné domy. Provedení je velice kvalitní a jednání vstřícné. Vytvářeli nám i projekt a nabízeli i pomoc s financováním, ale nakonec nám hypotéku vyřizoval kamarád. Spíš se ptejte, co by Vás zajímalo.

admin
    Správce

Děkuji za odpověď, to by mohlo vypadat nadějně:-) Jen mi prosím řekněte, jestli Vám něco pokazili nebo třeba udělali jinak, než bylo v plánu. A jestli se vlezli do časového plánu a finančního rozpočtu a taky jak je to s placením. Předem děkuji za odpověď!

admin
    Správce

Nepokazili, všechno je tak, jak bylo naplánováno:-) Naštěstí:-) To placení – myslíte, kdy se platí? Jestli ano, tak vždycky po dokončených etapách stavby. Se stavbou si pospíšili, přece jenom to bříško ženy asi působilo jako hnací motor:-) Snad jsem Vámm aspoň trošku poradil.

admin
    Správce

My stavíme s firmou Loex. A že je to na dlouhé povídání o tom svědčí 25 dílů článku o stavbě jako takové + hypotéce a financích co to vše stojí. Chcete-li stavět nebo si nechat postavit možná pro vás informace budou užitečné. Články najdete zde: http://datlujeme.cz/jak-jsme-chteli-hypoteku-dil-prvni-2/

admin
    Správce

Od kazde firmy trochu my si takhle nechali postavit dum.. neco te firme neco te firme aby jsi mel prehled ja jsem spokojeny s manzelkou 🙂

admin
    Správce

Neco na tom bude, zkus o tom premyslet, instalaterina a tak od te, fasada tam, malir tam to je pecka 🙂

admin
    Správce

treba ti pomuze http://www.steval.cz firma skoro na vsechny tady ty prace ! .)

admin
    Správce

Já jsem stavěla s partnerem nedávno dřevostavbu, protože jsme chtěli bydlet rychle a navíc nás zaujaly vlastnosti a cena. Thermohome jsme oslovili a jsme spokojení budeme tam už druhou zimu a jsme rádi, že jsme se rozhodli.

admin
    Správce

Jak to máte prosím s topením. Nemáte problémy s udržením tepla, když je venku zima?

admin
    Správce

My jsme si od nich nechaly dělat dřevostavbu na klíč. Já se ve stavitelství moc nevyznám a tak jsem oslovil známého a ten na to dohlížel. Jeho informace byly takové, že nic neošidily a vše proběhlo tak jak bylo domluveno. A nám se teď bydlí dobře 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 24)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.