Sluha na žehlení

Úvodní stránka Fóra Tipy a rady Sluha na žehlení

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    admin
    Správce

No tak to je mooooc zajimavá věc, tohle bych si domů hned koupil:D Jelikož žehlení košil je jedna z mých úplně nejméně oblíbených činností, za tohle bych dal i několik tisíc(^)

admin
    Správce
    admin
    Správce

me by teda spis zajimalo, jak ta vyzehlena kosile vypada… jestli to nahodou neni takova zvejkacka jako kdys si zehlim sam 🙂

admin
    Správce

(8))Velmi nápadité, snad i praktické – ale domnívám se, cenově dosti náročné:-(. Takže pokud nežehlím pro regiment, bude dobrá osvědčená žehlička. :]]

admin
    Správce

pravda… ale myslim, že pro manažera, kterej je naštíru s časem, je to šikovná věcička…

admin
    Správce

Nejen pro manažera kterej nemá čas, ale i pro lenocha kterej nesnáší žehlení a dopřeje si trochu luxusu:D Koneckonců, v době kdy si kupujeme plazmový telky a všelijaký domácí „pekárny“ si to může dovolit podle mě skoro každej..

admin
    Správce

Je to super věc. Kamarádka si ho koupila, hned, jak to bylo možné a je s ním nadmíru spokojena. Vzhledem k tomu, že se dá pomocí šňůrek dobře stáhnout, tak vyžehlí nejen manželovy košile, ale i svoje halenky a trička. Super je na lněné oblečení, které se špatně žehlí.
    Já si už na něj taky šetřím. Sice stojí 22 tis., ale jak už tu kdosi poznamenal, když si můžu našetřit na novou televizi…. tak můžu i na panáka. B) (^)

admin
    Správce

Chtela bych si ho koupit, ale mam strach, ze bude narocne kosili na to jenom navleci. Zehlim v prumeru 30 kosil mesicne. Jedna kosile mi trva 10min i se slozenim. Vsude pisou, ze „vyzehleni“ trva 8min, nez to tam nasneruji, odsneruji a poskladam, tak jsem zpet na 10ti minutach. Tak ja nevim zda do toho mam ty penize investovat. Nevite, zda je nekde nake misto, kde se da panak okouknout a vyzkouset? Moc diky I.:-(

admin
    Správce

S tou cenovou náročností to není zase tak zlé, nejlevnější je k mání za 11 168,- což je pro mě cena, nad kterou jsem ochotna uvažovat. Teď by mě jenom zajímaly praktivké rozdíly mezi typem TJ10100 a TJ10500. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.