Schody jaksepatří

Úvodní stránka Fóra Podlahy a schody Schody jaksepatří

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Máte někdo doma takový schody? Jste s nima spokojený? Je to krásný, ale nevim, esli praktický….Při představě, že si zlomim nohu asi nejni takovýhle zatočený schodiště to pravý ořechový….

admin
    Správce

Jde to, ale samozřejmě bych takové schody nedoporučoval stavět do domácnosti, kde hospodaří 90.léta babička. Jinak je to opravdu praktická a hlavně stylová záležitost.

admin
    Správce

Je mi 70 let, v současné době bydlím u syna se snachou, kteří podobné schodiště mají doma a zatím se zdoláváním schodů nemam problémy B). Akorát mohu říct, že takové schodiště se hůře udržuje než rovný povrch…

admin
    Správce

zdravím.Našla jsem velmi užitečnou věcičku. Již několikrát jsem uklouzla na mokrých schodech před domem. Objednala jsem si za pár korun protiskluzové pásky na chody na ( prodávají se tam taky bezpečnostní tabulky a svítící fólie). Super drží na chodech i v mraze a dešti a rozhodně neklouznete.

admin
    Správce

My jsme si domů pořídili tyto schody http://www.empate.cz/schody-a-schodiste/paterove-schody/ … jsme s nimi velice spokojení, údržba není složitá … líbí se mi ten moderní design … a když už si jednou zařizujete bydlení, tak at to vypadá a hlavně to nemáte na jeden nebo dva roky, ale už snad na celý život … byli jsme se dívat na schody v prodejně v Brně a opravdu se nám líbily jak schody, tak i příjemni prodavači …

admin
    Správce

My máme doma skleněné schody. Nechávali jsme si je dělat od http://www.zamecnictvi-hajny.cz/ máme kombinaci nerezi a skla a vypadá to moc pěkně. Působí to čistým dojmem. Bála jsem se, jestli to nebude náročné na úržbu, ale udržuje se to pěkně.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.