Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
Zdravím firma Empate největší podvodníci hlavně pan Šmidrkal najmou si firmu na práci a nezaplatí a ještě mají arogantní jednání při zapomínání na pladbu
Vyhněte se této firmě velkým obloukem, ušetříte si spoustu nervů a špatně investovaných peněz. Jsou arogantní, neschopní a neprofesionální. Jsou ochotní jen do doby, než zaplatíte 90%zálohu, poté vše trvá věčnost!!!! Reklamace se nikdy nedočkáte..
Vyhnite sa tejto firme!!! Dával som si od tejto firmy EMPATE robiť schodište čo urobili časť práce dva mesiace po termíne
a väčšinu práce som si musel dorobiť sám nechcel som čakať,nechcel som sa súdiť-nemám na to čas.pán.Smidrkal-arogancia-neochota.Ak zaplatíte zálohu máte problém!!!
Dobry den, moc by me zajimaly podrobnosti ohledne prubehu soudu. Take jsme dali Empate k soudu, jiz bylo prvni stani- zkusenosti snad ani nebudu rozebirat, nebo mi to zase zvysi tlak. Bylo by mozne se s Vami nak spojit ? Dekuji cattren@centrum.cz
Dobrý den, se ženou také uvažujeme, že bychom si od nich nechali schodiště udělat.
Můžete mi prosím napsat do mailu podrobnosti, jaké schodiště a zkušenosti jste měli?
Děkuji F.
Dejte si na spolecnost Empate pozor. Zezacatku probiha vsechno hladce, ale po zaplaceni zalohy se jim ani nedovolate.
Terminy nedodrzuji. Telefon vam nezvednou kdyz jim volate, jedine z ciziho (ale pro takovy pripad maji pripravenou skvelou historku o tom ze vsechno je ve vyrobne a hned zitra vam zdeli termin montaze – je to lez, jen aby jste je nechaly byt). Na email taky neodpovidaji.
Zdravím, chtěl bych se podělit o své zkušenosti s firmou Empate.
Nechával jsem si navrhovat a montovat schodiště a se vším jsem byl nadmíru spokojen. Všechno proběhlo tak, jak to bylo plánované a s ničím nebyl žádný problém. Zároveň jsem byl velmi rád za milý a vstřícný přístup paní Kratochvílové, která se mnou veškeré detaily a požadavky řešila i ve svém volném čase. Takže pokud někdo uvažujete o této firmě, tak rozhodně doporučuji :).
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)