Schodiště Empate

Úvodní stránka Fóra Podlahy a schody Schodiště Empate

• Toto téma obsahuje celkem 22 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
  • Autor
    admin
    Správce

Zdravím firma Empate největší podvodníci hlavně pan Šmidrkal najmou si firmu na práci a nezaplatí a ještě mají arogantní jednání při zapomínání na pladbu

admin
    Správce

Vyhněte se této firmě velkým obloukem, ušetříte si spoustu nervů a špatně investovaných peněz. Jsou arogantní, neschopní a neprofesionální. Jsou ochotní jen do doby, než zaplatíte 90%zálohu, poté vše trvá věčnost!!!! Reklamace se nikdy nedočkáte..

admin
    Správce

Vyhnite sa tejto firme!!! Dával som si od tejto firmy EMPATE robiť schodište čo urobili časť práce dva mesiace po termíne
    a väčšinu práce som si musel dorobiť sám nechcel som čakať,nechcel som sa súdiť-nemám na to čas.pán.Smidrkal-arogancia-neochota.Ak zaplatíte zálohu máte problém!!!

admin
    Správce

Dobry den, moc by me zajimaly podrobnosti ohledne prubehu soudu. Take jsme dali Empate k soudu, jiz bylo prvni stani- zkusenosti snad ani nebudu rozebirat, nebo mi to zase zvysi tlak. Bylo by mozne se s Vami nak spojit ? Dekuji cattren@centrum.cz

admin
    Správce

Dobrý den, se ženou také uvažujeme, že bychom si od nich nechali schodiště udělat.
    Můžete mi prosím napsat do mailu podrobnosti, jaké schodiště a zkušenosti jste měli?
    Děkuji F.

admin
    Správce

Dejte si na spolecnost Empate pozor. Zezacatku probiha vsechno hladce, ale po zaplaceni zalohy se jim ani nedovolate.
    Terminy nedodrzuji. Telefon vam nezvednou kdyz jim volate, jedine z ciziho (ale pro takovy pripad maji pripravenou skvelou historku o tom ze vsechno je ve vyrobne a hned zitra vam zdeli termin montaze – je to lez, jen aby jste je nechaly byt). Na email taky neodpovidaji.

admin
    Správce

Jsou to Podvodníci a navíc i jejch zaměstnanci jsou totálně mimo realitu, Asi moc nároky na ně nemají

admin
    Správce

Zdravím, chtěl bych se podělit o své zkušenosti s firmou Empate.
    Nechával jsem si navrhovat a montovat schodiště a se vším jsem byl nadmíru spokojen. Všechno proběhlo tak, jak to bylo plánované a s ničím nebyl žádný problém. Zároveň jsem byl velmi rád za milý a vstřícný přístup paní Kratochvílové, která se mnou veškeré detaily a požadavky řešila i ve svém volném čase. Takže pokud někdo uvažujete o této firmě, tak rozhodně doporučuji :).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 16. až 23. (celkem z 23)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.