Šatní skříně

Úvodní stránka Fóra Úložné prostory Šatní skříně

• Toto téma obsahuje celkem 69 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 2 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
  • Autor
    admin
    Správce

Já od nich bohužel kuchyni nemám, ale kamarádka si od nich pořizovala a je moc spokojená. Že je kvalitní a hodně praktická.

admin
    Správce

Jo?? 😛 No tak vidiš, tak jsem rád, že jsi to vyřešil k tvojí spokojenosti (^)

admin
    Správce

V ČR je prodejců s nábytkem hodně a hlavně se dostanou na super ceny. Zkuste třeba http://www.nabytekpaulsro.cz tam Vám výjdou vstříc a rádi pomůžou s výběrem.

admin
    Správce

Jé, děkuju za tip na ten portál s fotkami, našla jsem tam spoustu inspirace, akorát já u těchhle věcí vždycky už nedokážu domyslet, jestli to bude vypadat dobře i v našem bytě a jak to případně provést. A co se týče toho nábytku, konkrétně skříní, tak za sebe doporučuju tu žlutou halu hlídat, mívají tam dost velké slevy, když doprodávají poslední kousky, ale jak jich je jen pár, jsou většinou rychle pryč. Nicméně my jsme tam u nich ve slevě pořídili třeba skvělý věšák s botníkem do chodby za pár korun a je perfektní. Ale chce to hlídat no…

admin
    Správce

Vestavenky.cz jsou super.. pracovnici ceske narodnosti, kvalitne odvedena prace a zadny smejd.

admin
    Správce

Není špatné si před koupí skříně pořádně prohlédnout katalog různých druhů skříní, porovnat je a pořádně vybrat. Třeba na http://www.satni-skrine.net.

admin
    Správce
    admin
    Správce

co nenajdeš v tištěném letáku, to najdeš na iternetu
    https://www.nabytekdub.cz/kategorie-produktu/nabytek/satni-skrine/

admin
    Správce

Zajímaly by mě vaše zkušenosti s Ikea. Máte odtud nějaký nábytek, který vůbec stojí za to? Jsme s přítelem hodně na vážkách. Chceme samozřejmě vybavit ložnici levně, ale zároveň hezky. Potřebovali bychom šatní skříň, noční stolky a postel (ideálně 180cm)

admin
    Správce

Já jsem si nechávala udělat šatní skříň na míru. Nechtěla jsem nějakou z obchoďáku, přece jen kvalita je jinde, když máte přímo pro sebe udělanou.

admin
    Správce

Od koho jste si nechali udělat skříň?

admin
    Správce

mrkni na sconto.cz 🙂

admin
    Správce

Nechával jste si někdo udělat skříň na míru? Našla jsem interiery4u a přemýšlím nad nimi.

admin
    Správce

nesnáším, takové ty věšáky v pokoji, to si raději lidi pořidte nějakou levnější skříň, jak vypadá oblečení pověšené na háku v pokoji.. jak někde v obchodě

admin
    Správce

jen kvalitni satni skrine a hlavne prostorne.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.