Rozvod tepla z mistnosti s litinovymi kamny

Úvodní stránka Fóra Krby a vytápění Rozvod tepla z mistnosti s litinovymi kamny

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 10 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Dobry den.
    Mame v jednom pokoji RD lit.kamna MUSGRAVES PRINCESS. Kdyz zatopime, v samotnem pokoji se neda horkem vydrzet, ale teplo se nesiri do okolnich mistnosti a drzi se jekoby u stropu. Jakou nejjednodusi a nejlevnejsi metodu doporucujete pro rozissreni tepla do okolnich mistnosti, pokud se jedna o starsi RD se silnejsimi zdmi?
    Staci vybourat do zdi hned pod stropem diry a zasadit tiche ventilatory?
    Poradite jake?
    Dekuji

admin
    Správce

Vyzkousejte prenosny ventilator – foukat s nim na kamna – ty se pak ze salavych zmeni na konvekcni , pokud se to nezlepsi udelat produchy nahore u stropu do dalsich mistnosi , pokud ani tohle nebude staci je potreba jimat teplo z kamen pomoci teplovzdusneho rozvodu – obezdit kamna a nahoru nad obezdivku dat plechovy dil smerujici teplo do teplovzdusne hadice ….

admin
    Správce

Včera jsem se doma díval na stránky, které tady již už někdo zmiňoval http://www.krbylevne.cz. Opravdu se jedná o velice pěkné propracované stránky. Nejvíce mne tam zaujal široký sortyment, ceny, a hlavně ta jejich technická podpora prostřednictvím chatu. Super věc. Doporučuji si na ně aspoň podívat. http://www.krbylevne.cz

admin
    Správce

Já u nich také nakoupil, a vše DOPORUČUJI !!!(^)

admin
    Správce

Prodejče z 212.71.141.xxx a ty si myslíš že ti to tady někdo sežere? Asi se ti moc nedaří když si tady děláš reklamu sám na sebe. Chachááá 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.