Rolety?

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 7 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Ahoj, chci se zeptat jestli mate nekdo nejake zkusenosti? My ted budeme rekonstruovat byt a chteli by jsme nejake rolety ci zavesy aby nam to hezky doplnilo interier. Diky moc za rady a tipy. 🙂

admin
    Správce

Ahoj, designově krásné a moderní jsou rolety plisé. Jsou většinou zapuštěny do zasklívací lišty, takže se nemusí nic vrtat ani do rámu okna ani do ostění, jen do té lišty. Ovládají se většinou rušním madélkem, nemají žádný řetítek ani nic podobného co by časem mohlo upadnout. Pogoogluj a uvidíš. Obrázků a informací je na internetu plno.

admin
    Správce

JA plne souhlasim s roletami plisé. B) my mame doma taktez papirove rolety a jsme moc spokojeni! 🙂 objednavali jsme to na internetu od firmy snadnestineni.cz tak se jim rovnou mrkni na stranky, jestli se ti taky nezalibi. 🙂 vsechno probehlo v poradku od objednani po doruceni a instalaci!

admin
    Správce

Tak to je super, moc dekuji za vase doporuceni! 🙂 Asi se teda do toho pustim a objednam je rovnou tedka. Koukala jsem na net, jak jste mi dala odkaz a moc se mi to libi! Tak pecka, mam ted velkou radost, ze se to zvladlo tak rychle 😀 jsem ani necekal, ze si hned tak vyberu! Diky moc

admin
    Správce

Ahojky, právě řešíme zastínění v bytě a dostali jsme typ na tyto rolety, z nichž nejvíce se mi líbá ty, určené do dětského pokoje: http://garol.cz/rolety-do-oken-retizkove-mini-bajka-plus-latkove-rolety-p2180
    tak třeba poslouží jako inspirace pro někoho dalšího 🙂

admin
    Správce

Taky můžu doporučit plissé. Chtěli jsme původně klasické žaluzie, ale na prodejně jsme se podle látek rozhodli právě pro plissé. Nejlepší je, že se dá roleta různě stahovat a vytahovat, takže ji můžu mít klidně v polovině okna, jestli je to z mého popisu pochopitelné 😀 Prostě podle toho, jak zrovna svítí sluníčko. Tady na těch fotkách je to skvěle vidět http://www.mm-zaluzie.com/produktova-rada/plisse/fotogalerie. Látky máme béžové, takže nám to pěkně ladí i se zbytkem interiéru. Děti mají v pokojích zase jiný motiv, aby to měli veselejší.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.