Rekonstrukce bytu

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Rekonstrukce bytu

• Toto téma obsahuje celkem 125 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 126)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Našel by se tu někdo, kdo by mi dokázal poradit s prodejem bytu v Brně? jak prodat co nejrychleji?

admin
    Správce

Jestli se chystáte prodávat byt, a chcete prodat co nejrychleji, tak doporučuji prodávat s realitní kanceláří, já jsem to tak v Brně také udělal, a nemusel jsem se vůbec o nic starat, opravdu vše vyřeší.

admin
    Správce

Mohl bych se prosím zeptat, se kterou realitní kancelář v Brně jste tedy spolupracoval?

admin
    Správce

Já bych si od firmy nenechal dělat nic. Člověk zaplatí mnohem víc peněz a nemá ani jistotu, že bude práce odvedena precizně. Snažím se kolem domu dělat vše sám. Maximálně mi pomůže kamarád, nebo někdo, kdo tomu víc rozumí, ale u všeho jsem taky. Máme nově postavený dům, tak se o něj snažíme dobře pečovat, aby byl pořád jako nový. Momentálně jsme řešili, jak připravit plastová okna na zimu, protože jsme byli vyvedeni z omylu, že se o ně nemusíme starat. Našli jsme zajímavý článek na https://www.bydleni.cz/clanek/Jak-pripravit-plastova-okna-na-zimu , ve kterém jsme se toho hodně dozvěděli. Ještě, že ten internet je. Tam člověk najde fakt všechno.

admin
    Správce

Ano jistě, prodej jsem řešil přes realitní kancelář https://www.coloseumreality.cz/, doporučuji jim zavolat dopředu, a domluvit si schůzku, podařilo se mi to domluvit rychle.

admin
    Správce

Já jsem teda toho názoru, že mnohem víc se vyplatí dělat rekonstrukci svépomocí. Minimálně z finančního hlediska. Já si například takto před časem předělával obývací pokoj a myslím si, že to dopadlo skvěle. Koupil jsem tam rovnou i úplně nový nábytek. Třeba tady https://www.emako.cz/kresla/ se mi povedlo sehnat moc pěkná křesla.

admin
    Správce

Naprosto souhlasím, je lepší si udělat rekonstrukci svépomocí, máte vše pod kontrolou, vyjde vás to na méně peněz, stačí jen si nakoupit kvalitní materiály. U koupelny jsme použili na renovaci obkladů SPS barvu na dlaždičky. Co máme ještě vyzkoušené tak od této firmy křídovou barvu. Já osobně jsem jí použila na renovaci staré skříně. Výsledek je perfektní. Olina

admin
    Správce

Zdravím chtěl bych si nechat kompletně předělat náš byt, kde máme ještě staré jádro. Líbí se mi hodně moderní styl nábytku, ale i celkově bych potřeboval předělat příčky v bytě. Chtěl bych se zeptat, jak tohle řešíte? čím bych tak měl začít?

admin
    Správce

Když jsem se s manželkou domluvil na kompletní rekonstrukci našeho bytu v Brně, tak jsem se rovnou domluvil i s rodiči, jestli se k nim můžeme během rekonstrukce nastěhovat. Celou rekonstrukci od stavebních úprav, až po vybavení nábytkem jsem kompletně zadal do jedné firmy, která nám to celé udělala jako kompletní dodávku, takže nám drží záruku i na všechny kompletní práce.

admin
    Správce

S kterou firmou jste to tedy řešil prosím? a postarají se tedy kompletně o všechno? třeba i o vystěhování starého nábytku?

admin
    Správce

Já jsem si nechal dělat rekonstrukci včetně nových interiérů od firmy https://www.szabo-interier.cz/ , postarají se úplně komplet o vše, tedy i o vystěhování starého nábytku. Byl jsem spokojený i se smlouvou, kde bylo vše jasně rozepsané, jak bude práce postupovat, a také cena ve smlouvě nakonec odpovídala skutečnosti.

admin
    Správce

Dobrý den, koupil jsem byt, který nebyl rekonstruovaný víc jak 50 let. V malinké koupelně zabírá 50 % prostoru vana. Chtěl bych ji dát pryč, a ušetřit místo pomocí sprchového koutu. Dělal jste si to někdo sám? Jak vybrat dobrý sprchový kout?

admin
    Správce

Doporučuji si pořídit kvalitní sprchovou vaničku. Určitě se vyhýbejte plastu, ten po čase mění svůj tvar, a může také prasknout. Navíc u plastu se mohou tvořit rýhy, ve kterých se pak usazují bakterie.

admin
    Správce

A co mimo plastu mi tedy doporučíte?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.