Rekonstrukce bytu

Úvodní stránka Fóra Koupelny a toalety Rekonstrukce bytu

• Toto téma obsahuje celkem 125 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 126)
  • Autor
    admin
    Správce

Zdravím,
    co myslíte, že se dnes vyplatí víc – dělat přestavbu bytu na vlastní ruku nebo si na to objednat firmu? Nejsem žádný zedník ani instalatér takže se do úprav moc nehrnu.

http://www.kolos.cz/nabizime/rekonstrukce-bytu/ nám poskytla dobrou nabídku na míru, dle toho co můžeme utratit ale stejně váhám zda nejít do oprav na vlastní ruku. Co myslíte?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Já měla přes firmu. Neuvěřitelně drahé, ale výsledek je dobrý.
    Záleží asi na každém člověku, jak mu to vyhovuje.

admin
    Správce

Dobrý den,
    dle mých zkušeností, pokud nejste extrémně zručný(á) , volil bych určitě firmu. Hlavní přednosti jsou rychlost, záruka, odbornost, kvalita. Nevýhodou je vyšší cena protože nazapočítáme vlastní práci.
    Velmi sympatické zkušenosti mám s firmou GS Koupelny, http://www.gs-koupelny.cz

admin
    Správce

Dobrý den,
    rekonstrukci koupelny jsme řešili před rokem s firmou A+A HOKO, sice ne přímo pro nás, ale pro babičku. Bydlí v paneláku a koupelna byla ta původní z roku raz dva, s umakartovým jádrem, plechovou vysokou vanou s umyvadlem nad ní. Pro 85 letou paní už nic moc praktického :)A+A HOKO provedla super práci, babička je moc spokojená a opravdu tato firma přizpůsobí rekonstrukci Vašim představám a potřebám. Pro ty, co tuto firmu neznají, přikládám odkaz: http://www.aa-hoko.cz/

admin
    Správce
    admin
    Správce

Zdarec, rozhodně je lepší si udělat rekonstrukci od nějaké firmy, společnosti… záleží kde chceš rekonstrukci provádět, podle toho se vybírá firma… Já jsem rekonstruoval svůj byt v Praze, přesně jsem dělal kompletní koupelnu. Jsem kutil, ale bohužel jsem neměl čas se zabývat rekonstrukcí a tak jsem si objednal společnost z prahy. rekonstrukce-praha.com jsou dobří, dali mi dobrý návrah a i docela slušnou cenu na Prahu 😉 však se koukni nebo jim napiš. Můžou ti vytvořit návrh a pak se rozhodneš 😉

admin
    Správce

Jestli si v tom nevěříš, tak prostě najdi firmu. Já jsem taky rekontruovala, jelikož žiju sama, takže jsem měla hned jasno.Nejlíp mi vyšla firma rekontrukce-praha.com

admin
    Správce

Ja realizovat pred poptavkovy server mam pocit ze to byl http://www.trhpotavek.cz delal jsem to pres vice serveru tak si nejsem uplne jisty a sice to trvalo dyl ale vse kvalitne provedeno a za dobrou cenu snad vam to pomuze s pozdravem Frantisek

admin
    Správce

Dobrý den. My jsme se vydali cestou svépomoci. nakoupili jsme, pozvali řemeslníky. Byl to boj a příště už bych si vybrala firmu a hodila starosti na její hlavu. Ale narazili jsme na super výrobce radiátorů. Měla jsem hodně jasnou představu a u nich jsem si vybrala délku, výšku i barvu radiátoru podle potřeby. Přikládám odkaz: http://www.hothotexclusive.com
    Tak dejte vědět jakou cestou jste se vydali.

admin
    Správce

Ahoj, už máme rezervovaný byt, doufáme, že se to dotáhne do konce a bude náš. Nyní jsme do konce června v pronájmu a rádi bychom si do té doby byt i zrekonstruovali, hlavně koupelnu a záchod, chtěli jsme to spojovat dohromady, ale jsou tam blbě stupačky takže to asi nepůjde. Hledáme opravdu dobrou firmu, která by nám věděla poradit a i rekonstrukci udělat, takový malý detail celý dům je trochu na křivě, takže stěna není rovná …

admin
    Správce

asi jsem ti už odepsal na jiné „otázce“ ale tak pro jistotu, mně dělala rekonstrukci na klíč firma rekonstrukcepraha, předělávali mi bytové jádro, zbytek co jsem chtěl jsem si udělal sám. S křivou stěnou nepomůžu, jedině si ji při rekonstrukci nechat zarovnat, ale jde o to kolik prostoru by to vzalo.

admin
    Správce

: D jo jo už jsem to viděla, dík ještě jednou. Zarovananie by nám vzalo místy až 40 cm, takže to ne. Zkusíme to nějak vymyslet.

admin
    Správce

nedávno jsme dokončili rekonstrukci, nic velké jen koupelna, wc a obklady v kuchyni, předělali nám vodovodní baterie a vyměnili radiátor. Vše bylo za 14 dní hotové, naštěstí žádné problémy nenastaly. Vše nám udělali rekonstrukce-praha.com Za nás super firma. Už se ti podařilo vyřešit tu šikmou stěnu?

admin
    Správce

I já si na to objednal firmu, sice jsem kutil, ale jsou věci, které se hodí přenechat profesionálům a raději si připlatit. Podařilo se mi na doporučení zařídit firmu, která nám dělala vlastně celé jádro, vyšlo nás to docela na smíšek, kolem 120tis myslím, oproti firmám, které se pod 200 nevlezou, tak pohoda…bylo hotovo za 12 dní a my byli vysmátí, kdybych se s tím vším dělal sám, tak by to trvalo pekelně dlouho..což o to, obložit to dokáže každý, ale ty rozvody, to by mi zabralo hodně…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 126)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.