Reference na developera Debarons Development

Úvodní stránka Fóra Poradna Reference na developera Debarons Development

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobry den,
    planujeme koupi domu v lokalite Rymane, Mnisek pod Brdy. Nasel jsem firmu Debarons ktera ma v teto lokalite projekt rodinych domku. Moc jsem toho o teto firme nenasel mohl bych poprosit zda nemate nekdo zkusenosti s timto developrem?

dekuji
    Tomas

admin
    Správce
    admin
    Správce

zkušenosti vesměs špatné. Práce jsou nekvalitně provedené nebo přímo záměrně zfušované. S reklamacemi je velká potíž. Arogantní jednání ze strany majitele. Pokud můžu doporučit zdaleka se této firmě vyhněte.

admin
    Správce

Zkušenosti také špatné. Z počátku nic není problém a lecos se naslibuje. Horší je to ale s výsledkem. Práce jsou provedeny nekvalitně a s reklamacemi je velký problém.

admin
    Správce

Nevím co přesně jste si představoval pod službami developerské společnosti, ale moje zkušenosti jsou přesně opačné. S odvedenou prací jsem až na několik drobností naprosto spokojen a p. Vančura se po celou dobu stavby choval jako solidní člověk. Já osobně mohu doporučit.

admin
    Správce

Nevím co přesně jste si představoval pod službami developerské společnosti, ale moje zkušenosti jsou přesně opačné. S odvedenou prací jsem až na několik drobností naprosto spokojen a p. Vančura se po celou dobu stavby choval jako solidní člověk. Já osobně mohu doporučit.

admin
    Správce

Souhlasím s příspěvkem od Jirka. U nás vše proběhlo bez problémů a v domku se nám všem líbí. Pan Vančura by se sice mohl chovat lépe, ale s ohledem na to, že je nejspíše velmi vytížený to lze pochopit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.