Redwood s.r.o. Kolín

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Redwood s.r.o. Kolín

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobrý den, chtěl bych upozornit všechny návštěvníky těchto stránek na velmi nesolidní jendnání firmy REDWOOD s.r.o. konktétně jednatele pana VOŇKY (všechno slíbí a nic neni problém a opak je pravdou). Objednal jsem si u nich 5 ks dveří z katalogu a předělovou stěnu do chodby na zakázku termínem dodání do konce roku 2008, až na drobné zdržení proběhlo vše podle dohody dveře byly dodány a oznámeno že stěna bude až v lednu. Ale místo čtyřech levých a jedněch pravých jsem dostal všechny levé. Chyba se může stát jsme jenom lidi. Pod dlouhých dohadech kdo za to může mi pan Voňka navrhl slevu když si špatně objednané dveře nechám, souhlasil jsem a objednaly se nové. Nastal první problém a to s jejich montáží, kterou jsem musel několikrát urgovat a vždy jsem byl ujištěn, že montáž proběhne nejdéle zítra. Montáž po několika dnech dopadla, přijel velmi šikovný truhlář pan Mandák a bylo cca za hodinu hotovo. Druhý problém vznikl, když jsem navštívil prodejnu se dohodnout na výši slevy. Bylo mi sděleno, že dostanu maximálně 100.- a nebo že si dveře použijí jinam. To jsem myslel že se smíchy neudržím 😀 . Do dnešního dne se mi nikdo neozval a to nemluvím o zakázce dveří do chodby na kterou si vzali zálohu. Podařilo získat čislo na pana truhláře a zjistil jsem, že stěna je již 14dní hotová a čeká se až budou dovezeny správné (pravé) dveře. O tom mě pan Voňka jak si zapomněl informovat nehledě na to, že vše mělo být hotovo do konce roku 2008. TUTO FIRMU BYCH NEDOPORUČIL ANI SVÉMU NEPŘÍTELI

admin
    Správce
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.