Realitka

Úvodní stránka Fóra Poradna Realitka

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 46. až 59. (celkem z 59)
  • Autor
    admin
    Správce

Hitparada je ze uz nemusis zbytecne platit zbytecna % realitkam. delej si vse sam pomoci prodejtosam.cz a budes spokojeny..

admin
    Správce

S nimi se furt neco resi a furt chteji penize :DD prodejtosam.cz tam se nic neresi za 950 mesicne na 46 inzertnich serverech.

admin
    Správce

Ahoj, moje rada zní koukni na prodejtosam.cz a uvidíš tam nejsou žádný nadceny jako v rk.. .)

admin
    Správce

za me mohu taky prodejtosam.cz doporucit neskutecne super ceny, a hlavne super lidé.

admin
    Správce

je tu treba i prodejtosam.cz ktery neuctuje zbytecna % za zprostredkovani.. 950 za mesic a to je oproti % Rk sakra malo 🙂

admin
    Správce

Prodejtosam, mohu doporucit jsem s nimi velice spokojeny. 950 mesicne a pote zadne starosti a jen si mnu ruce jak rychle se muj inzerat rozsiruje po velkych inzertnich serverech 🙂

admin
    Správce

Jo prodejtosam jsou odbornici.

admin
    Správce

Urcite bych sla do toho s prodejtosam.cz realitky maji zbytecne vysoke az silene ceny.

admin
    Správce

to mas pravdu alesi. my prodavali pres ne byt a mesicne jsme platili 950 coz je smesna castka da se rict oproti realitkam. a hlavne te nikdo do niceho nenuti.

admin
    Správce

Pozor trosku to poupravim 950 korun za mesic pokud mas sluzbu na tri mesice .) i tak se to ale sakra vyplati.

admin
    Správce

Prodejtosam.cz je spicka ve svem oboru.. za 950 mesicne je to top sluzba ktera zadna jina neexistuje.

admin
    Správce

Vsak jak jsem vyse psal, naprosto spokojeny s jejich sluzbami 🙂

admin
    Správce

Tak oproti nekterym % poplatkum to jsou nebe a dudy 🙂

admin
    Správce

Když jsem prodával v Praze byt, tak jsem si myslel, že to bude trvat dlouho, než se najde kupec. Pak jsem ale jednal s realitním makléřem z realitní kanceláře https://www.edoxreality.cz/, který dokázal najít kupce cca za 14 dnů.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 46. až 59. (celkem z 59)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.