Realitka

Úvodní stránka Fóra Poradna Realitka

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 59)
  • Autor
    admin
    Správce

To bych nerikal ale neco na tom bude.. koukni na prodejtosam.cz pokud si ten ktery chce usetrit penize a prodat svuj objekt za svoji cenu 🙂

admin
    Správce

no vypada to dobre, snad to tak i funguje.. 😀 znas to jsme ve 21 stoleti, podvodniku cas

admin
    Správce

prodejtosam.cz je super stranka cetl jsem si ze do 48 hodin rozeslou inzerat po X desitkach inzertnich serverech a dalsich mensich takze je to super .)

admin
    Správce

Koukni sem : prodejtosam.cz tohle je nejlepsi stranka jak prodat dum nemovitost ci pozemek.

admin
    Správce

Dobrý den,

jsme mladý pár a hledáme byt v Českých Budějovicích. Nejvíce nás zajímá, jestli se v dohledné době dočkáme nějakého snížování cen nemovitostí (bytů), protože stávající situace je šílená. Lidi lavinově nadhodnocují své byty a pro nás ty ceny jsou dost vysoké (jelikož nechceme bydlet v jednom problematickém sídlišti). Když vemu za uplynulý rok tak z nějakého starého neudělaného panelového bytu 3+1 o rozměewch 72 m2, který stál 1 300 000 není problém dnes sehnat za 1 600 000 a více – některé byty jsou i nad 2 miliony.

Děkujeme za odpovědi a tipy.

admin
    Správce

Mohu doporučit Bydlení na doporučení (určitě najdete na webu), pomohli s prodejem domu na kterém bylo 7 exekucí mému známému. Ale prodávaní i nemovitosti bez exekucí :]]

admin
    Správce

Nejlepsi prodejce nemovitosti.. https://prodejtosam.cz ja prodal byt za svoji vlastni cenu nikdo me do niceho netlacil a hlavne jsem neplatit nesmyslne provize.. .)

admin
    Správce

Nene, tohle podvodniky nejsou koukni na jejich web 🙂 hezky prehledny. hlavne vse funguje takze zadny čachry machry jak v realitce.. 🙂

admin
    Správce

Dívej já přes ně prodal dům a kdybych znovu prodával nemovitost tak bych do toho šel opět s nimi. 🙂

admin
    Správce

koukni na prodejtosam.cz nejlepsi moznost jak prodat svoji nemovitost za svoji cenu a zadne premrstene a vymyslene poplatky 🙂

admin
    Správce

To ano, podvodnici jsou jinde. kdyz si prectes jejich info vse prehledne srozumitelne. vse ti vysvetli se vsim pomohou.

admin
    Správce

My se teda s pritelem prodavame vse samostatne a na nicem jsme neprodelali..o cene si rozhoduji sama nikdo me do niceho netlaci zadna % nedavam zbytecne realitce a komunikace je kolikrat hruzna. s prodejtosam.cz se mi tohle nestalo jeste

admin
    Správce

Zadna realitka za to nestoji, za ty nervy a navic spoustu penez. co takhle si o cene rozhodnout sam nemit zadne problemy a starosti s otravnymi makleri. ja prodavam pres prodejtosam.cz a jsem spokojena.

admin
    Správce

tak vetsinou kdyz clovek prodava sam tak na tom moc spise nic neprodela, s rk musi poslouhcat upraveni ceny a otravne reci.

admin
    Správce

vykaslala bych se na realitku a prodala sama na svoji pest bez zadnych zbytecnych % pro rk.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 59)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.