Realitka

Úvodní stránka Fóra Poradna Realitka

• Toto téma obsahuje celkem 58 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 4 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 59)
  • Autor
    admin
    Správce

mám zkušenost, co se týče výkupu s Profinemo a můžu doporučit

admin
    Správce

Já si třeba myslím, že to homehunters.cz je hodně zajímavá realitní kancelář už i z toho důvodu, že nejsou tak velká společnost a proto se opravdu o Vaši nemovitost postarají na té nejvyšší úrovní a nic neodfláknou…mám vlastní zkušenost s jednou opravdu známou realitní kanceláři a nebyl jsem rozhodně spokojený!

admin
    Správce

a cena? Aspon procentuálně?

admin
    Správce

Více než férová necím se oškubaně

admin
    Správce

A je potřeba k prodeji nemovitosti opravdu realitka?

admin
    Správce

Tak přes reatliky máš jistotu nebo spíše měla bys mít jistotu, takže si myslím, že je to rozhodně rozumnější.

admin
    Správce

Já si třeba myslím, že přes tu realitku ušetříš i ty hodně osobního času. Takže jedině realitka na prodej nemovitosti.

admin
    Správce

urcite bych prodaval nebo pronajimal na vlastni pest, zadne zbytecne provize vas necekaji.. http://www.prodejtosam.cz to je web stvoreny pro me ktery furt neco prodava 😀

admin
    Správce

Chceme s manželkou kupovat byt přes realitku Coloseum,máte s touto rk někdo zkušenost nějakou?

admin
    Správce

Jo prodejtosam, je pecka stranka, mam s ni zkusenosti prodal jsem uz tak 3 byty pres tuhle stranku za par susnu zadne poplatky spolehlive lidi. 🙂

admin
    Správce

koukni se na http://www.prodejtosam.cz nejlepsi prodejce nemovitosti bez zbytecnych poplatku.

admin
    Správce

Manzel taky se snazi prodat nas dum, uz ma dost zajemcu a to tam dal asi tak pres 4 dny.. 😀 coz cumim uplne

admin
    Správce

je 21 stoleti plno lidi chce vse prodat samo je to super vec jak neprijit o penize z veskerych jejich provizi atd.. prodejtosam je skvela stranka pres kterou uz mych par kamaradek prodalo svoji nemovitost.

admin
    Správce

Jo, vsechno mi to rikal a vypada to ze je to super napad.. Takze urcite bych to doporucila aspon si to kazdy vyzkousi.

admin
    Správce

To bych se taky citil 😀 realitky jsou zlo..!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 59)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.