Proměna u Rybových aneb Žijeme jak sardinky!
Úvodní stránka › Fóra › Jak se staví sen › Proměna u Rybových aneb Žijeme jak sardinky!
- Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 8 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 12. 2008 v 17:35 #34311adminSprávce
No ty tomu teda dali ránu ! Já být majitelem bytu, tak se zoufalstvím rozpláču. Aspoň podle obrázků : pokoj vypadá jako vagon, stala se z něj ještě větší nudle, bílá skříňová stěna je sice asi skladná, ale oko nemá kde spočinout, jen na tom TV čtverečku, což je dost tristní, prostorově se ještě celá místnost zúžila a protáhla, k čemuž napomohlo i to zrcadlo na protější stěně od okna…nikde žádný náznak oddělení spaní od pohovky (není ani místo na kytky, které by to trochu oddělily), barevná kombinace (hlavně strop !) naprosto šílená, sterilní, neosobní, neútulné… nechtěla bych v té místnosti setrvat ani po dobu toho předávání… Myslím, že se maminka dcerušce nechtěně pomstila… 🙁 Pan architekt je dost avantgardní a zatím se mi jeho věci uvedené v pořadu docela líbily, i když vždycky je to takové akademické, „výstavní“ a ne moc k praktickému bydlení, ale tohle myslím fest přepísknul. Je mi těch ubohých lidí líto, asi teď většinu času budou trávit v té druhé místnosti a jestli ze sebe vymáčknou aspoň náznak nadšení při předávání, na to budu teda zvědavá !:S Na to se teda kouknu :((?-(
9. 12. 2008 v 17:35 #18276adminSprávce10. 12. 2008 v 21:58 #34312adminSprávceMusím souhlasit s prvním komentářem. Barvy naprosto fádní, nábytek strohý a celkový dojem neosobní. Nemůžu se zbavit dojmu, že fotky ‚před‘ jsou mnohem lepší – z pokoje jsem měla pocit, že je alespoň částečně oddělena spací zóna od té obývací. Kdežto z fotek ‚po‘ čiší jen moderní, neosobní a značně neútulná přespávací místnost, která se ani trochu neblíží domovu. V neděli se dívat nebudu, jelikož už teď je mi majitelů líto. Pořadům tohoto typu fandím, ale čeho je moc, toho je příliš.
11. 12. 2008 v 7:09 #34313adminSprávceTak tedy musím podotknout, že je to totální hrůza, ta kombinace růžové, bílé a smetanové je děsná, prosím vás, kdo tohle mohl takhle navrhnout a kevšemu to zrealizovat??? Mě by asi po příchodu klepla pepka.
11. 12. 2008 v 7:44 #34314adminSprávceSouhlasím se všemi komentáři. Je to opravdu strašné a překvapení majitelů bude určitě velké. Chlapci určitě ocení úžasnou růůůůůůžžžžooovooouckou barvičku 8o) . No zadarmo jim to předělali, tak do toho budou muset vrazit, aby si to vratili zpět 😀
11. 12. 2008 v 18:01 #34315adminSprávceDobry den se vsim souhlasim vubec se mi to nelibi.Osobne bych :(to vratila zpet .
11. 12. 2008 v 21:14 #34316adminSprávceAhojky tak to je opravdu hrůza na první pohled to je strašně studený a hlavně neútulný já bych se asi zbláznila, je sice hezký když vám někdo zadara změní byt ale tohle se jim teda v žádným případě nepovedlo. musím se kouknout kteří dezigneři toto vymysleli ? ?-( (8))
14. 12. 2008 v 17:59 #34317adminSprávceTak to je mazec…..Nejhorší rekonstrukce v historii pořadu…Bohužel bývá pravidlem, že tento avangardni designer P.S. většinou spíše realizuje svoje sny než sny majitelů nemovitosti….ale budu se určitě divat na pořad at se pobavim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
15. 12. 2008 v 13:00 #34318adminSprávceTak jsem se na ten pořad podívala a chudáci majitelé. Manžel byl pořádně vykulený(ani se mu nedivím)(_)já bych se asi na místě rozbrečela:(( Maminka se bud přetvařovala,nebo že by se jí to opravdu líbilo,pochybuji.Škoda,že nechodí prima na návštěvu po delší době,aby jsme viděli,kdo si to nechá a kdo přemění.Dívám se na to pravidelně a tento díl byl nejošklivější.8-0
15. 12. 2008 v 16:09 #34319adminSprávceJá jsem se dívala, když ukazovali záběry z přeměněných bytů a jedni starší manželé si tam nacpali dečky, umělé kytky a já nevím co ještě, výčet by byl dlouhý no a byla to hrůza. A tento byt je taky horor,:((:((:((:((:((:((:((:((:((
18. 12. 2008 v 15:21 #34320adminSprávcenaprosto souhlasím, především první komentář to zcela vystihl, výsledek je prostě příšerný
20. 12. 2008 v 2:15 #34321adminSprávcesouhlasím s Vámi,příšerně barevný vagón,pokoj působí sice moderně,ale ještě více stísněně.Pokud je tento pořad pro lidi měl by pan p.S. a jeho kolega jít tvořit svá avntgardní díla do nějakých uměleckých kruhů nebo na výstavy- v pořadu se chovají jako libový frajeři,přemoudřelý,tvoří zvláštní moderní styl,který by si asi sami do bytu nedali,protože to není vůbec na bydlení,natož na příjemnéí bydlení.Ani jedna proměna tvořená touto dvojicí se mi nelíbila a v této proměně zúčastněná slečna asi moc šancí na proměňování neměla.Myslím že nejsem jediná kdo prosí – prosím tyhle pány NE!!
20. 12. 2008 v 18:10 #34322adminSprávceNaprosta hruza, stacilo vymenit jen sedaci soupravu, konferncni stolek a lustr.Do tohoto pokoje po uprave, co predvedli chybi uz jen panenka Barbie s partnerem a ruzove auticko.
3. 1. 2009 v 14:48 #34323adminSprávceno hruza a des mi tak udelat nekdo byt tak ho zenu vubec se mi to nelibilo me teo tak udelat tak to asi predelavam okamzite lituji ty manzele jak to videli no hruza a des:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
28. 1. 2009 v 11:08 #34324adminSprávceOHAVNÉ, dělají to schválně??????????:S
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.