Projekt domu

Úvodní stránka Fóra Ostatní Projekt domu

• Toto téma obsahuje celkem 49 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 7 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

?

admin
    Správce

Je to tak.

admin
    Správce

x

admin
    Správce

My jsme si vše sháněli sami, ale je to strašná fuška. Určitě se na někoho schopného obraťte.

admin
    Správce

Prosila bych o kontak na firmu Macek.Předem děkuji,Lena.

admin
    Správce

NO, je potřeba znát na koho se obrátit…

admin
    Správce

V rychlosti jsem si přečetl diskuzi. Jsem projektant, a to, co vyžaduje investor při stavbě RD – vyřídit projekt včetně stav. povolení, sehnat firmu a dům oddozorovat je naprosto běžné u solidní projekční kanceláře. S ekonomickými stavbami chtěl stavět můj bratranec, zaslal mi projekt a smlouvu, projekt vykazoval velké nedostatky, nejvíce mě rozesmálo, co ekonom. stavby považovali za standard, to byly věci, které já ani mí klienti nepovažujeme za standard již 15 let. Za vše ostatní byl příplatek, takže Ekonomické stavby rozhodně nebyly ekonomické. s touto firmou bych rozhodně nestavěl, já jako odborník bych je asi rozplakal, ale laikovi to vůbec nedoporučuji.Jinak všem investorům přeji solidní projekční a stavební firmy. Radek

admin
    Správce

Diky za prispevek, ale jakym zpusobem radite vyresit nejlepe bydleni v RD? Jsme laici na diky praci nemame cas nic zarizovat po uradech. Mam tedy spise najmout projekcni kancelar nez firmu? Chtel jsem stavet s Ekonom.stavbami, ale po precteni par diskusi na netu me to preslo 🙁

admin
    Správce

Najdete si v okoli solidni projekcni kancelar, nejlepsi jsou reference od klientu nebo kamaradu kteri jiz staveli. Projekcni kancelar by mela zaridit stavebni povoleni, po obdrzeni stavebniho povoleni doporucuji najit stavebni firmu. Dulezity je stavebni dozor, od projekcni kancelare si nechte zpracovat provadeci projekt a rozpocet stavby, jedine tak se dopatrate spravne ceny za vas dum. rs

admin
    Správce

Velice děkuji za zprávu, budu postupovat podle vasich rad. Snad se mi podaří najít projekcní kancelar, ktera mi zajistí bez problemu vše co píšete. Uz jsem s jednou jednal, tak uvidime. S pozdravem Dohnal

admin
    Správce

nemáta nějaké doporučení na projektanta na dřevostavbu send.v již.čechách?děkuji

admin
    Správce

jaky okres ?

admin
    Správce

Ráda bych Vám taky napsla svojí zkušenost nebo jen radu.Určitě si to pořádně zvažte a zkuste se po ohlédnout i po jiné firmě.Nás třeba teď zarazil projekt,který ač je zdarma,tak Vám napočítají téměř 300000kč.Sice je po Vás nechtějí zaplatit,ale když by jste náhodou odstoupili od smlouvy o dílo budoucí,tak si myslím,že je po Vás budou vymáhat.Asi je dobré veškeré smlouvy nejprve projednat s pravníkem a pak něco podepsat!!!!Což mi jsme neučinili.

admin
    Správce
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.