Předokenní rolety

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Předokenní rolety

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 147)
  • Autor
    admin
    Správce

Taky sme si nechávali dělat. Měli sme dost velký únik tepla hlvaně v zimě a v létě nám zas do obýváku děsně pařilo slunko. Pomohlo to fakt hodně.

admin
    Správce

Já nemůžu říct, s kým mám nejlepší zkušenost… Rolety mám od jen od jedné firmy, od Almmy. Co ale můžu říct je to, že když jsem posílala poptávku, tak Almma mi vyšla jako jediná firma ve všem vstříc. I Cenu mi nabídli skvělou, ne nejnižší, ale za všechny služby a ten servis, byla nejlepší. Takže za mě třeba ta https://www.almma.cz/

admin
    Správce

Taky plánujeme dělat, ale spíš až příští rok. Právě toho Kružíka máme ve vedlejším městě, tak tefa taky uvažuju, jestli se tam zastavit, a nechat si na cenit, aby sme aspoň měli představu, jak se to cenově pohybuje.

admin
    Správce

Hele, ty jo, já bych do toho teda taky nešel… Jako myslím si, že jsem docela zručnej, ale montovat sám, no nevím, teda… :/ Ale třeba ta Almma vypadá dobře. Majá pěkná řešení a dokonce i ok ceny…

admin
    Správce

Předokenní rolety – realizace svépomocí nebo nechat si to udělat od profi firmy?

admin
    Správce

určitě firmu. Zkus kruzik.cz dají se tam objednat, přijdou ti je namontovat a dostaneš záruku 11 let.

admin
    Správce

Látkové rolety jsou super, určitě bych doporučila 🙂 My je máme teprve asi půl roku a ještě teď se pozastavuji nad tím, jak krásně vypadají. Navíc teď nemusím celý prosinec stresovat z praní záclon – protože to mě extrémně nebaví 😀 Když tak zkuste mrknout na: http://www.mk-rolety.cz/latkove-rolety/ 🙂

admin
    Správce

Nechal sem si předokení rolety dělat tady https://www.kruzik.cz/sortiment/zaluzie-a-rolety/predokenni-rolety/ za sebe jenom doporučuju

admin
    Správce

Lubomíre a který ty rolety konkrétně máte od Kružíka?

admin
    Správce
    admin
    Správce

Ařed pár měsíci jsem pořizoval předokení žaluzie od kružíka a rovněž jsem byl nanejvýše spokojený

admin
    Správce

Máme doma žaluzie, ty reguluje mojefibaro a mě to celkov+ s domem ušetřuje práci.

admin
    Správce

K čemu všemu jsou ty předokení žaluzie nebo rolety dobrý?? Máme novostavbu a ted slýchám že si tohle nechávaj lidi dělat

admin
    Správce

Tak jednak redukují teplo, zvuk z venku není tolik slyšet, a když venku svítí a paří slunko v létě tak to doma dobře stíní

admin
    Správce

TAky mám od Kružíka rolety a neměnila bych:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 147)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.