Předokenní rolety

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Předokenní rolety

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 147)
  • Autor
    admin
    Správce

No já si teda myslím, že když se jmenuje něco SOMFYpartners tak by právě měly vybavovat svoje produkty právě a jenom pohony somfy ne?

admin
    Správce

Já bych toho sám nešel, protože se rozhodně nepovažuju za kutila… A těch firem co teď dělá jsou mraky… A to co tu psal Jaroslav nevypadá špatně…

admin
    Správce

To Pavla: Určitě bude lepší jednat přímo s nima a chtít nějakou záruku… Já v tom problém nevidím.

admin
    Správce

Zdravím. Mám obavy ze zahřívání žaluzií, pokud zůstanou spuštěné. Proto bych raději plastové. Nebo je to jen moje zbytečná obava a naopak, i přes den omezí ALU prostup tepla? Děkuji

admin
    Správce

No, koukal jsem teď na TV a reklama jak tam matka budí synáčka dálkovým ovladačem mě docela zaujala… Akorát to moc nechápu 🙂

admin
    Správce

A nedělá lomax právě se somfy? Myslím žaluzie+pohon?

admin
    Správce

Pohonem a ovládáním se dnes dá už vybavit prakticky vše. Abych to tady popisoval je zbytečný, protože jsme v predokeních roletách, ale mrkněte na stránky somfy a uvidíte…

admin
    Správce

Prosím Vás, řešili jste někdo na rolety i nějaký to jejich ovládání?

admin
    Správce

Mě docela možnost ovládání odkudkoliv zaujala, a tak hledám někoho kdo je somfy, chytrým ovládáním vybaven?

admin
    Správce

Já myslím, že ano, takže minimálně dle záručních podmínek a jména obou bych neočekával žádné problémy.

admin
    Správce

Tak záleží jak moc velký projekt plánuješ. Somfy má mnoho možností ovládání a to včetně kompletní chytré instalace.

admin
    Správce

Já mám jak Vy píšete dálkově ovládanou vjezdovou bránu a nemůžu si to vynachválit. Takže si myslím, že by se to dalo jednoduše aplikovat i na rolety atd.

admin
    Správce

No mě třeba zajímá ovládání rolet. Byl jsem na služebce a tam se rolety ovládaly jen tím, že držím spínač nahoru dolů…

admin
    Správce

Tak pokud Vám to stačí tak to stačí… Nicméně, je zde možnost, dálkového ovládání, nebo ovládání telefonem a to i na dálku atd…

admin
    Správce

Předokenní rolety jsou dobrou volbou. Osobně jsem s nima spokojená a musím říci, že dálkové ovládání v dnešní době je velice vhodné. Vhodné je i pro starší lidi. Společně s babičkou a dědou jsme navštívili mm-zaluzie.com osobně, aby hlavně prarodičům ukázali jak se vše snadno ovládá. Nechtěli nejprve o žaluziích ani slyšet a teď jsou rádi, že mají soukromí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 147)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.