My máme předokenní rolety na ruční ovládání a nedám na ně dopustit. Máme sice plastová okna, ale už cca 15let….u malého v pokojíčku bylo pořád chladněji než jinde a známý nám řekl, že rolety by mohly pomoci….takže jsme zkusili a měl pravdu. Mimo jiné vypadají dobře i z venku, takže max. spokojenost.
Ahojte všichni, nevíte, zda si zvládnu namontovat rolety i sám? Koukám sem http://www.zaluziedomu.cz/venkovni-rolety/
a přemýšlím, že bych si to namontoval sám, nechce se mi platit nějaké firmě.. podle návodů to vypadá, že bych to zvládl, ale nemáte někdo reálnou zkušenost? Jsem tak průměrně šikovný kutil 🙂
Já mám doma taky předokenní rolety. Pořizovali jsme s elektrickým pohonem a nemůžeme si to vynachválit, když ležíte u tv a jen zmáčknete tlačítko a jsou v poloze, kterou chcete.
Zdravím, no nedávno jsem zařizoval nový byt a řešil jsem právě, který rolety případně žaluzie bych si mohl pořídit. Největší problém jsem měl hlavně s výběrem. U maloobchodních prodejců u nás ve městě mi přišly zbytečně moc drahý. Nakonec jsem na internetu našel jeden eshop a vybral jsem si nakonec vertikální žaluzie -> http://www.zaluzie24.eu/pruvodce/q34j9/1_rozmery a zatím spokojenost 🙂
Uvažujeme nad venkovními motorizovanými žaluziemi, potřebuji tip na firmu od někoho, komu je instalovali, sami žádnou neznáme (viděli jsme pouze ve filmech tyto žaluzie) a chceme je od někoho, kdo už je osvědčený. Děkuji
A jak si můžu od Somfy objednat ty žaluzie? Oni dělají jenom motory jestli jsem to pochopila, zařídí i přímo ty žaluzie? Četla jsem na více diskuzích, že zrovna oni jsou nejspolehlivější, tak bychom chtěli od nich.
Tady http://www.somfypartners.cz si vybereš od koho chceš žaluzie a Somfy dodá pohon, myslím, že je to nejlepší způsob, protože ten pohon je hodně důležitý aby to bylo pohodlné a Somfy je už léta na trhu a dá se na ně spolehnout.
Aha jasně už chápu, pro mě je taky nejdůležitější aby to bylo bezproblémový, jak to jednou budeme mít nechci to už měnit :-). Takže děkuju mrknu na to.
Somfy je pouze francouzský výrobce pohonů a ovládacího zařízení. Zkus zagooglit, najdi firmu, která dělá předokenní rolety, a pošli jim přímo dotaz, že chceš do rolety pohon od Somfy (jako alternativu můžu doporučit pohon Becker nebo Geiger, rozhodně ale ne Simu nebo Selve) 🙂 Na somfypartners může být hromada firem, ale nezaručuje to, že do rolet dávají pohony Somfy.
On si člověk strašně rychle zvykne na to že mačká jen tlačítko a pomalu všechno se dělá samo, my máme právě se somfy a teď už jen potřebuju dolatit děti, aby taky tak poslouchaly 🙂
Rozhodně se vyhněte firmě Univers Tech s.r.o. Dodali nám malé rolety a už 6 měsíců se s nimi dohadujeme o vrácení nemalé zálohy – budeme muset k soudu Firma je velmi neseriózní – rozhodně NEDOPORUČUJEME!!!
Už jsem tu psala, že my jsme spokojení se somfy. Mrkni na jejich stránky. Pozor somfy dělá jen pohon, nicméně na somfypartners se dá najít dost dodavatelů/výrobců kteří montují žaluzie se somfy pohonem.
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 147)