Předokenní rolety – důležitá ochrana stavby

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Předokenní rolety – důležitá ochrana stavby

• Toto téma obsahuje celkem 109 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 110)
  • Autor
    admin
    Správce

To už je jiná liga… Díval jsem na kolik tento systém přijde a byl jsem mile překvapen. Čekal jsem mnohem více…

admin
    Správce

Jednoduchá odpověď je nic. Ale tím se netrap, to ještě zdaleka nejsou ty nejhorší příspěvky. Akorát je škoda, že člověk který se chce opravdu něco dozvědět o somfy a jejich produktech je tímto sražen až na úplné diskuzní dno 🙂

admin
    Správce

Tady by bylo třeba dodat, že to napomáhá bezpečné domácnosti, samozřejmě se nesmí zapomínat na klasické bezpečnostní prvky.

admin
    Správce

Naopak, má cenu se rozčilovat, určité komentáře, mohou poškodit diskutovanou značku, v tomto případě somfy, a to by se mi jako vlastníkovi takové firmy určitě nezamlouvalo.

admin
    Správce

Taky jsem to nenašel, ale píšou: Ano,dodatečná motorizace rolet je ve většině případů možná. Před samotnou motorizací je nejlépe vše předem zkonzultovat s naším odborným technikem.

admin
    Správce

Dle mého, tohle je dobrá cesta. Především když se spojí dvě velké značky…

admin
    Správce

Somfy to mají pod názvem tahoma, to co tady píše Jarek, je něco jiného. https://www.somfy.cz/produkty/automatizace-domacnosti/tahoma

admin
    Správce

Nevím nevím, somfy má tak jednoduše a přehledně udělaný stránky, že pokud Vás to opravdu zajímá, tak by jste se tam měly podívat 🙂

admin
    Správce

S tím souhlasím, zde je však nutno dodat, že hrozně záleží na uchycení daných rolet, a jak jsou masivní. Rozhodně nešetřit…

admin
    Správce

To mě trošku zaskočilo. Čekal bych, že somfy jako výrobce bude mít na svých stránkách kompletní info, ale tedy je toho fakt více. Pro takové informace by jste museli na somfy otevřít ceník.

admin
    Správce

Ano je to pravidlo, logo somfy expert = pohony od somfy a ne od někoho jiného.

admin
    Správce

Ano, toto téma bylo již rozebráno na začátku tohoto fora. Jinak https://www.somfy.cz/produkty/automatizace-domacnosti/tahoma

admin
    Správce

To je možnost, která dříve nebyla. A aby jste se dozvěděli vše potřebné potřebujete jen pár sekund… https://www.youtube.com/results?search_query=SUNIS+WIREFREE+io+en

admin
    Správce

No a vzhledem k tomu, že většina z nás „obyčejných“ lidí má jeden dům/byt, rozhodně se přikláním k názoru nešetřit 🙂

admin
    Správce

Takže odpověď zní, ne, nemají vlastní pohony. Nicméně to je normální, protože samotní výrobci z pravidla s někým spolupracují. A pokud by jste chtěl vědět, jestli právě se somfy, asi třeba napsat nebo zavolat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 110)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.