Předokenní rolety – důležitá ochrana stavby

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Předokenní rolety – důležitá ochrana stavby

• Toto téma obsahuje celkem 109 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 110)
  • Autor
    admin
    Správce

Pokud je firma označena logem Somfy expert, tak musí dodat pouze a jen pohon od somfy.

admin
    Správce

No tam se toho právě moc nedozvíš. Pokud to chápu správně, tak teplotu v domě to ovlivní v případě, že se otvírá a zavírá právě na reakci slunečního záření, takže ani manuální nastavení stačit nemusí.

admin
    Správce

Pouze sluneční čidlo stojí cca 2000kč, když už si pořizujete pohon tak proč ne… Podle mě se to vyplatí.

admin
    Správce

Je to tak. Doporučuji všem si to vyzkoušet. Když zjistíte, s kým vším somfy spolupracuje, tak Vám to pomůže odtranit poslední pochyby…

admin
    Správce

Docela přehledně zobrazené ovladače jsou zde: https://www.zaluzie24.eu/rizeni-somfy. Doporučuji si to proklikat, ať víte jaký co dělá, plus výhody a nevýhody…

admin
    Správce
    admin
    Správce

A co ještě přináší, když ne jen úspory?

admin
    Správce

A většina lidí, včetně tebe, zase reaguje mimo hlavní téma důležitá ochrana stavby. https://www.somfy.cz/inspirace-pro-vas-domov/komfortni-bydleni/bezpecna-domacnost

admin
    Správce

No kdyby se autor tohoto příspěvku podíval na jejich stránky tak by zjistil, že somfy je jejich výrobce motorů.

admin
    Správce

Jsem stejného názoru. Když si kupuji auto tak taky nestojím o základní výbavu 🙂

admin
    Správce

Pro ty z Vás kdo si to nedokáže představit, tak využijte moderní dobu internetu a podívejte se na nějaké video. Google nebo youtube to jistí…

admin
    Správce

V případě automatizace nejste ničím omezeni. Ve spojením se správným ovládáním můžete zlepšit i bezpečnostní prvky Vašeho bydlení.

admin
    Správce

Somfy a jejich pohony s ovládáním jsou špička v tomto oboru, proto se nemůžete divit, že přední výrobci pevných materiálů s nimi spolupracují. Já mít takovou firmu tak bych si přál to mít stejně.

admin
    Správce

Já jsem si to zkoušel u jednoho z nejmenovaných obchodníků, kde jsem to logo viděl a tam mi nabídl somfy, takže něco na tom je 🙂

admin
    Správce

Souhlasí, kontroloval jsem si ten jejich ceník na stránkách somfy.cz s tím co jsem měl napsaný v projektu/plánu, a na korunu to sedělo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 110)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.