Předokenní rolety – důležitá ochrana stavby

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Předokenní rolety – důležitá ochrana stavby

• Toto téma obsahuje celkem 109 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 110)
  • Autor
    admin
    Správce

Nemá ta stránka něco společného s artesdesign? Myslím jsem někde viděla odkaz nebo s nimi jen spolupracují?

admin
    Správce

Mě to taky zaujalo, budu příští rok dělat hrubou stavbu. Tak nad tím popřemýšlím, pak to s nima možná proberu.

admin
    Správce

Taky mě to hodně zaujalo. Co všechno jde vymyslet za vymoženosti do domu.

admin
    Správce

Ty rolety dokážou odhlučnit ruch z venku? I zimu trochu odizolovat?

admin
    Správce

super rolety

admin
    Správce

My máme venkovní žaluzie a ty dobře těsní, ale chce to když už motorizované to je mnohem pohodlnější.

admin
    Správce

a jak se ovládají ty motorizované?jde to na dálku nebo je něco jako vypínač na zdi?

admin
    Správce

Podívej se na tyhle stránky http://www.ovladamerolety.cz/ tam se dočteš víc 😉

admin
    Správce

děkuju to se mi vážně líbí.když si je budu chtít objednat tak odkud,není nějaká jiná stránka ještě toho somfy?

admin
    Správce

Na somfypartners.cz si najdeš od koho chceš rolety a oni ti je dodají se Somfy pohonem, of.stránky jsou somfy.cz

admin
    Správce

jasně děkuju už na to koukám.manželovi se to líbí takže jdeme do toho

admin
    Správce

Jasně, uvidíš, že si to budete užívat, já se toho pohodlí s tím nemůžu nabažit 🙂

admin
    Správce

A předokenní rolety tedy i dobře izolují?

admin
    Správce

Izolují my si je i mimo jiné kvůli tomu pořizovaly a je to opravdu znát..navíc když se dají ovládat dálkově je to opravdu veliká výhoda mít je..

admin
    Správce

Máte někdo i zkušenost se slunečním čidlem? Je to k něčemu dobrý, nebo je to zbytečný?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 110)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.