Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA
Úvodní stránka › Fóra › Poradna › Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA
- Toto téma obsahuje celkem 404 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 9. 2012 v 9:59 #57579adminSprávce
Dobrý den,
chtěla bych doporučit sedací soupravu na trvalé spaní (i rohovou),aby rozměr lůžka byl alespoň 150 x 190 cm.Děkuji za odpověď
Jaja7. 10. 2012 v 1:01 #57581adminSprávceDobry den,prosim o pomoc pri vyberu tapet do obyvaku,resp.do casti obyvaku.Obyvak ma obdelnikovy tvar o rozmerech 6X4m.Na jedne z delsich stran chci pouzit uprostred steny 2,5m siroky pasy z tehle tapety http://www.dimex-tapety.cz/8027-98-tapety-na-zednatural-space/d-73866/ ,kterou uz mimichodem mam koupenou,po stranach teto steny bude bila vymalba.Na kratsich bocnich stenach taktez.Uprostred tohoto vzoru bude televize,pod ni 2m siroky stolek bile leskle barvy.A ted resim co s druhou delsi stranou.Muj typ je dat doprostred tuhle tapetu http://www.tapety-folie.cz/vliesova-tapeta-nordica-bily-kvet-s-vlnitym-stonkem-hneda/d-71507/ cca 3m siroky pas,pod kterym by byla sedacka bezove barvy a po stranach bud bezovou nebo hnedou.Na podlaze je bezovy koberec,takze bychom to potrebovali trochu ztmavit.Myslite si ze uvedene kombinace tapet by k sobe ladily?Manzelka se boji pouzit 2ruzne vzory do jedne mistnosti,myslite si je to nevhodne? Prip.Vas prosim o radu,jake tapety by jste doporucila k jiz zminene tapete(prvni odkaz) na protilehlou stranu obyvaku,ktera ma jak jsem jiz psal 6m.Uvital bych pripadne konkretni odkazy.Dekuji moc krat za Vasi radu.
8. 10. 2012 v 13:27 #57582adminSprávceDobrý den,
jak začít… Píši Vám, protože jsem už bezradná a to jsme na samém začátku rekonstrukce a výběru vybavení do domku, který jsme si vždy přáli… Vždy, když jsem koukala na nábytek, vše bylo tak krásné… ale teď když se mám rozhodnout pro novou kuchyň snů… nemám inspiraci, co se týká barvy…Chtěla by jsem, aby barva dodala kuchyni určitou eleganci a vzdušnost… Nechci se nijak unáhlit a hlavně…budeme mít kuchyň s obývacím pokojem… A vím, že musím barvy vybírat pečlivě, aby se v ob. pokoji nemlely a byl ten přestup barev přirozený… Ale zase si nedovedu představit mít tyto prostory mdlé…a klasika se mi nelíbí… Předem děkuji za pomoc a přeji hezký den 😉
12. 10. 2012 v 11:18 #57583adminSprávceDobrý den,
potřebovala bych poradit s barvami v obývacím pokoji. Obývací pokoj je obdélníkový, s jedním oknem a balkónovými dveřmi.
Na jedné stěně (dlouhé)máme vymalováno světlounce hnědou ( capuccino, latté) a ostatní stěny jsou bílé. U této hnědé stěny je sedačka ve tvaru L ( tudíž přesahuje i na užší bílou stěnu). Sedačka je barvy antracitové (šedo-černá) a nad ní, na té hnědé stěně je obraz v barvách – hnědá, zlatá, a oranžová. Podlaha je buk. U této sedačky je ještě koberec, také v antracitové barvě.
Chtěla bych Vás poprosit o radu, jak dodělat tu druhou dlouhou stěnu, kde bude skříňka na tv a televize. Přemýšlela jsem o nějaké oranžové barvě, ale bojím se aby to nebylo přehnané. Chtěla bych udržet koncept – šedá, černá a buď oranžová nebo zlatá + doplňky v těchto barvách.
Konferenční stolek zatím nemáme a tv skříňku nám bude dělat truhlář a nejspíš také v antracitové barvě – jinou si tam nedovedu představit.
Prosím o radu jak vymalovat tu druhou dlouhou stěnu a jaký nábytek by byl vhodný? Děkuji za odpověď.15. 10. 2012 v 12:20 #57584adminSprávceDobrý den , mám na Vás prosbu, potřebovala bych poradit, jakou barvu rohové sedačky si koupit, podlaha a nábytek v buku. Děkuji
18. 10. 2012 v 20:17 #57585adminSprávceprosim o radu jak dokončit interier obyvaciho pokoje,jakou vymalbu nebo tapetu ?a na kterou stěnu ?co by jste poradili.Po přestěhovani teprve zařizuji menší byt děkuji ,přikladam foto.moc děkuji
21. 10. 2012 v 15:20 #57586adminSprávceDobry den,
chtela bych Vas poprosit jakou barvu zvolit na vymalovani obyvaku,kdyz mam tmave hnedou obyvaci stenu a hnedou sedacku,foto steny prikladam ,moc dekuji29. 10. 2012 v 17:16 #57587adminSprávceDobrý uvažuji o rekonstrukci chodby, kuchyně, koupelny z důvodu malé kuchyně pro rodinu s dvěma dětmi děti. Původní myšlenka byla když jsou peníze tak novou podlahu a linku ale pořád kuchyň bude moc malá.. a sekat do země nelze odpad vody. Dáte mi nějaký lepší návrh? Ještě si pohrávám s myšlenkou přemístit koupelnu k jednomu oknu a vstup do koupelny z kuchyně. Jak rozmístit pokoje? 1 obrázek prázdné,2 je 3 asi budu dělat.
29. 10. 2012 v 17:51 #57588adminSprávceOslovte designera, ten má zkušenosti a poradí nejlépe. B
3. 12. 2012 v 10:36 #57589adminSprávceDobrý den, chtěla bych se zeptat jak zmodernizovat obývací pokoj, který má dřevěné obložení, chtěla bych tyto záclony – viz odkaz http://www.google.cz/imgres?q=zaclony+na+miru&hl=cs&sa=X&tbo=d&biw=1920&bih=912&tbm=isch&tbnid=u-epdTi1gNCr9M:&imgrefurl=http://aukro.cz/zaclony-na-miru-voal-provazky-sponka-sirka-4m-i2644908332.html&docid=BhA5sg6qQdlx0M&itg=1&imgurl=http://images46.fotosik.pl/556/72dd3f5df13b4380.jpg&w=593&h=405&ei=dnG8ULWkH4z4sga__4DADg&zoom=1&iact=hc&vpx=982&vpy=279&dur=477&hovh=185&hovw=272&tx=120&ty=102&sig=109384611983615445211&page=1&tbnh=140&tbnw=211&start=0&ndsp=56&ved=1t:429,r:17,s:0,i:135, ale nevím, kterou barvu vybrat, a jaké dekorace by se hodili na zeď? Předem děkuji za odpověď Rusková
20. 12. 2012 v 16:56 #57592adminSprávceDobrý den,máme spojenou kuchyň s obývákem.Nýbytek do obýváku a jídelní stůl je v provedení javor.Okna jsou tmavá třešeň,kuchyň asi vanilka.Dveře by se nám líbili wenge a podlaha taky tmavá.Je to správná volba?děkuji Jarmila
11. 1. 2013 v 17:57 #57590adminSprávceDobrý večer, chtěla jsem se spíše poradit, jak vyřešit bydlení. Je to starý dům (bývalá škola), který má obrovské místnosti a my by jsme tu jednu obrovskou místnost potřebovali přepažit, tudíž ale nastává problém, že bychom měli jednu místnost bez oken.. Tuto místnost obklopuje pouze tmavá chodba a z druhé strany kuchyň, kterou bohužel nemůžeme umístit jinde kvůli odpadům.. Z této velké místnosti by jsme potřebovali mít pracovnu a ložnici (jelikož jsme kuřáci, pracovna by zároveň měla sloužit jako „kuřárna“). Obývák s kuchyní bychom chtěli mít spojený. Jen bych chtěla ještě zdůraznit, že celý dům (krom oddělené kuchyně – ta jediná má zdi z itongu) je stavěn z kamene, což opět ztěžuje podmínky. Bourat 90 cm silné kamenné zdi asi nebude nejsnažší, proto bychom se rádi obešli bez toho. Přemýšleli jsme o všech různých možnostech, ale bohužel jiný závěr jsme prozatím nenašli a proto jsem chtěla požádat o radu Vás.. Přede mockrát děkuji..
11. 1. 2013 v 18:03 #57591adminSprávceDobrý večer, chtěla jsem se spíše poradit, jak vyřešit bydlení. Je to starý dům (bývalá škola), který má obrovské místnosti a my by jsme tu jednu obrovskou místnost potřebovali přepažit, tudíž ale nastává problém, že bychom měli jednu místnost bez oken.. Tuto místnost obklopuje pouze tmavá chodba a z druhé strany kuchyň, kterou bohužel nemůžeme umístit jinde kvůli odpadům.. Z této velké místnosti by jsme potřebovali mít pracovnu a ložnici (jelikož jsme kuřáci, pracovna by zároveň měla sloužit jako „kuřárna“). Obývák s kuchyní bychom chtěli mít spojený. Jen bych chtěla ještě zdůraznit, že celý dům (krom oddělené kuchyně – ta jediná má zdi z itongu) je stavěn z kamene, což opět ztěžuje podmínky. Bourat 90 cm silné kamenné zdi asi nebude nejsnažší, proto bychom se rádi obešli bez toho. Přemýšleli jsme o všech různých možnostech, ale bohužel jiný závěr jsme prozatím nenašli a proto jsem chtěla požádat o radu Vás.. Přede mockrát děkuji..
4. 2. 2013 v 12:16 #57567adminSprávceDobrý den, chtěla bych poradit s výběrem nábytku a tapet do obývacíhi pokoje. Jedná se o velkou místnost propojenou s kuchyní v rodinném domě. Podlaha tmavá plovoucí woodstock, kuchyně v bílém lesku. Já bych volila nábytek v bílém lesku nebo v kombinaci bílý lesk korpus a černý z přední části. Tapety bych volila v šedé barvě, jelikož sedací soupravu v obývacím pokoji máme šedou v kombinaci s korpusem v bílé kůži. Děkuji.
7. 2. 2013 v 20:08 #57580adminSprávceDobrý den,
potřebovala bych radu ohledně bytového designu.
Nevím jakou barvu obývací stěny a sedačku do místnosti s červeným vymalováním. Tmavý nábytek se mi nelíbí. Chtěla bych do interiéru spíš světlé dřevo skloubené s bílou. Chtěla bych mít tudíž celý byt ve stejné barvě nábytku, aby to ladilo a nekřičelo. Hodí se tedy světlý nabytek k červené? Nebo to spíše máme přemalovat? Popřípadě která barva se nejlépe hodí he světlému, až do bíla, nábytku? Moc děkuji za radu. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.