Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA
Úvodní stránka › Fóra › Poradna › Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA
- Toto téma obsahuje celkem 404 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23. 4. 2012 v 8:55 #57551adminSprávce
Dobrý den,chtěla bych požádat o radu jak dozařídit novou kuchyn. Máme starší kulatý stůl,chtěli by jsme ho nechat opravit,líbí se nám,ale nejsem si jistá jestli se hodí ke kuchyni,příjde mi spíš rustikální a kuchyn moderní.Vedle stolu v rohu by jsme chtěli od truhláře vitrínu na půl prosklená ve spod šuplíky. Nevím jestli jí sladit stejně jako kuchyn (korpus ořech makadamia dvířka světlá vanilka) nebo spíš celá bílá a sladit ji se stolem v bílé barvě,když by jsme nezachovali ten kulatý. Děkuji za rady
23. 4. 2012 v 20:06 #57538adminSprávcePěkně Vás zdravím a současně prosím o radu – řeším obývák, ve kterém mám zatím černo-bílou stěnu z IKEA a uvažuji o koupi šedé nebo černé sedací soupravy. Jakou barvou bych měla vymalovat:-/ Děkuji:-)
28. 4. 2012 v 7:28 #57477adminSprávcedobry den, mam dotaz. jakou barvu podlahy a dveri v kuchyni, jidelne a obyvacim pokoji mame zvolit, kdyz mame tresnova okna, bilou lesklou kuchyn s kombinaci tresnoveho olemovani . V jidelne pak tresnovy stul s bilymi zidlemi, sedaci soupravu v obyvacim pokoji zatim nemam barevne vyresenou. dekuji za odpoved.
28. 4. 2012 v 7:32 #57478adminSprávcedobry den, mam dotaz. jakou barvu podlahy a dveri v kuchyni, jidelne a obyvacim pokoji mame zvolit, kdyz mame tresnova okna, bilou lesklou kuchyn s kombinaci tresnoveho olemovani . V jidelne pak tresnovy stul s bilymi zidlemi, sedaci soupravu v obyvacim pokoji zatim nemam barevne vyresenou. dekuji za odpoved.
28. 4. 2012 v 7:33 #57475adminSprávcedobry den, mam dotaz. jakou barvu podlahy a dveri v kuchyni, jidelne a obyvacim pokoji mame zvolit, kdyz mame tresnova okna, bilou lesklou kuchyn s kombinaci tresnoveho olemovani . V jidelne pak tresnovy stul s bilymi zidlemi, sedaci soupravu v obyvacim pokoji zatim nemam barevne vyresenou. dekuji za odpoved.
7. 5. 2012 v 17:26 #57566adminSprávceDobrý den, již jsem Vás prosila v lednu o radu a nikdo mi zatím neodpověděl, proto Vám posílám prosbu o radu znovu.
Prosím Vás o radu při zařizování bytu 1+kk, aby měl vše, co potřebuji. Stavební úpravy bytu již mám hotové. Mám postavenou oddělenou ložnici se dveřmi zasouvacími do pouzdra a v ní letiště s vínovým čelem a polštáři a chybí mi něco málo nábytku do malé ložničky. Na zkosené straně napříč bytem plánuji veliké zrcadlo, aby se v něm odrážela kuchyně, dole je ústřední topení vysoké 40 cm. Plovoucí podlaha v místnosti je v tónu (třešeň nebo pařená olše). Dveře jsou v barvě červenohnědé i původní kuchyňská linka.
V úhlopříčce místnosti je obývací prostor s jídelním koutem.
Kuchyňský kout plánuji po úpravách ve tvaru U, neboť kuchyňská linka je velmi malá. Barvu kuchyňské linky po úpravě zatím nemám jasnou ani barvu jídelního koutu. Bylo by lepší ladit vše v podobném tónu jako je obývací část? Pokoj je vymalovaný hráškově-zeleně.
Kout se sedací soupravou:
Mám sedací soupravu v medově hnědé barvě, trojici červených obrazů a na zem koberec s drobným vzorečkem v proužcích 3 cm střídavých hnědá, bílá a béžová (stejný i do jídelny). Máme konferenční prosklený stolek. Tv asi pověsíme na stěnu na výkyvné rameno naproti sedací soupravy.
V bytě bych uvítala více úložného prostoru na ukládání různých věcí poličky na knihy nebo skříňky jak v malé ložničce, tak v obytné místnosti. Prosím, poraďte mi, co by se sem mohlo hodit.
Děkuji Vám za odpověď.
Snad mi už někdo odpoví.8. 6. 2012 v 13:46 #57568adminSprávceDobry den.Potřebovala bych poradit s výběrem barvy dveří. Předělavali jsme chodbu s koupelnou . V koupelně máme světlou dlažbu a na chodbě tmavě hnědou. Dveře se mi nejvíc líbí v barvě alpsky ořech ale bojim se toho aby to nebylo moc tmavé. Co si o tom myslíte?
20. 6. 2012 v 10:34 #57569adminSprávceDobry den,
chtela bych Vas poprosit o nazor na barevnou kombinaci nasi budouci kuchynske linky viz priloha. Je mozne k sobe ladit drevodekory snezna briza + orech nebo by bylo lepsi misto snezne brizy pouzit nedreveny dekor napr. slonova kost. Kuchyn bude propojena s obyvacim pokojem velkymi zasupovacimi dvermi v dekoru orech. Muzete nam doporucit barvu obkladu za kuchynskou linku? Obyvak chceme vymalovat v olivove barve.Dekuji,
Monika27. 6. 2012 v 14:08 #57570adminSprávceDobry den, chcela by som sa spytat na volbu interierovych dvería volbu farby stien pri podlahe z leštenej žuly odtien Multicolor Red, podlaha je jednotna obyvacka+kuchyna+ chodba, bungalow, okna su zvnutra biele, cely interier s vynimkou izieb chceme volit v modernom style – sklo, nerez, nie drevo , a druha vec- kupelne budu tiez realizovane z leštenej žuly, vacsia v odtieni zlatom- Madura gold a mensia v bielom – Kashmir White, aky nabytok volit, biely?
27. 6. 2012 v 14:15 #57571adminSprávceDobry den, chcela by som sa spytat na volbu interierovych dvería volbu farby stien pri podlahe z leštenej žuly odtien Multicolor Red, podlaha je jednotna obyvacka+kuchyna+ chodba, bungalow, okna su zvnutra biele, cely interier s vynimkou izieb chceme volit v modernom style – sklo, nerez, nie drevo , a druha vec- kupelne budu tiez realizovane z leštenej žuly, vacsia v odtieni zlatom- Madura gold a mensia v bielom – Kashmir White, aky nabytok volit, biely?
25. 7. 2012 v 17:53 #57572adminSprávceDobry den,
mame byt 2+1, 2 deti – dceru 6 let, nyní jde do školy a kluk 3 roky. S manželkou máme při – já bych chtěl udělat z menšího pokoje pokoj pro děti -2 postele, pro dceru stůl, židli, knihovnička, šatní skříně – pro obě děti a kontejnery na hračky. Postele takové vyvýšené, ale né palandy, jak dole mají děti „domeček“, tzn. když by se dcera neučila, mohli by si hrát tady. Ve druhé místnosti obývák+pracovna+ložnice pro nás+dětský koutek s hračkami (spíše společenské hry). Myslim si, že když se dcera bude učit, neměl by ji kluk rušit a měli by spát už odděleně od nás, začít je učit samostatnosti (nyní jsou neskuteční „mamánci“). Žena chce udělat z velkého pokoje ložnici pro všechny, dětský koutek a studijní koutek pro dceru. V menší by byl obývák+pracovna. Dokážete poradit plusy a mínusy jednotlivých řešení? Neexistují nějaké poradny na tuto problematiku?
Děkuji.15. 8. 2012 v 20:49 #57573adminSprávceDobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. Mezi pokojem a kuchyní nemám dveře a chtěla bych tam nechat volný průchod. Nevím si však rady s podlahou. Do pokoje mám naplánované fialové tapety a černo bílý lesklý nábytek. Kuchyň chci ve světlé krémové barvě. V jaké barvě bych měla zvolit lino , aby se hodilo jak ke krémové kuchyni tak k černo bílému nabytku ? Předem díky za radu.
26. 8. 2012 v 17:54 #57576adminSprávceDobrý den, rád bych Vás požádal o radu ohledně kombinace podlahy a zařízení v obyvacím pokoji, který je spojen s kuchyní. Jde o poměrně malý prostor cca 17 m2. Vybírám z 2 variant a to následujících. 1, Podlaha – Wenge, nábytek a police – Bříza, kuchyňská linka – prac. deska- Wenge, skříňky – Bříza. 2, v podstatě co bylo Wenge mělo by být v Bříze a naopak. Chci se zeptat jakou barevnou kombinaci stěn zvolit. Příjemné barvy jsou pro mne modrá šedá, bílá, zelená, hnědá. Je vhodné zvolit v 1. případě zelenou nebo modrou( šedou)barvu výmalby (spíše jen v barevných pásech) v kombinací s bílou barvou stěn doplněnou o sedačku v bílé nebo hnědé? Ještě doplním, že se jedná o byt pro mladší pár. Pokud navrhnete místo typu dřeva Wenge a Bříza nějaké jiné budu velmi rád. Předem děkuji za Vaše rady a přeji mnoho krásných návrhů.
12. 9. 2012 v 19:04 #57577adminSprávcedobry den chtěla jsem se jen zeptat na barvičky mam obyvací stěnu hněda s černou tak nějak všechno do hněda a chtěla bych šedou rohovou sedačku poradte mi jak mam vymalovat ad se to tak nebyje ? a ještě sem se chtěla zeptat jaky koberec mam koupit ? děkuji
15. 9. 2012 v 12:14 #57578adminSprávceDobrý den,
potřebovali by jsme poradit jaké záclonky zvolit do špaletových oken aby ladili k interieru, který jsme nyní zcela změnili. Jedné se o 300let starou chalupu s klembami. Zároveň zda by jste poradili nějaké doplňky, jaké použít barvy atd. Děkuji
EKoStra -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.