Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA
Úvodní stránka › Fóra › Poradna › Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA
- Toto téma obsahuje celkem 404 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29. 3. 2012 v 22:34 #57554adminSprávce
Dobrý večer,
rádi bychom vymalovali obývací stěnu v barvě olivy, prosím Vás jaké dekorace se k tomu hodí a zbývající část interiéru.. co se hodí? Bílá? Kávová? Líbí se mi i obklady v dekoru kamene, či štípaného kamene.. myslíte si, že by se to i k takové barvě hodilo? Sedačku máme capuccino.. a jaká je teď móda do ložnice? Moc děkuji za tip a doporučení Kačka
30. 3. 2012 v 12:16 #57555adminSprávceDobrý den máme obývací pokoj s plovoucí podlahou světlý ořech, cappucinová sedačka černý skleněný stůl, prosím Vás rádi bychom jej vymalovali na olivovou.. ale jakou kombinaci byste s olivovou barvu doporučovala? Sedačka je v rohu naproti okna. Nevím, jakou stěnu bych měla vymalovat? Za sedačkou, či vedle? Ráda bych to doplnila i béžovou (zbytek výmalby obyváku a nějak k tomu dala kamenný obklad. Myslíte si, že by to k sobě mohlo být? Podle čeho pak vybírat doplňky? Nevím zda jít do ratanu či moderny.. budu moc ráda a vděčná za každý tip děkuji moc
30. 3. 2012 v 12:18 #57556adminSprávceOmlouvám se, že jsem napsala příspěvek dvakrát, myslela jsem, že se původní nezapsal (stále jsem jej hledala na první stránce). Moc se omlouvám a děkuji za odpověď
1. 4. 2012 v 18:34 #57558adminSprávceDobrý den,chtěla bych poradit s výmalbou v obývacím pokoji a v jaké barvě volit doplňky – kusový koberec, polštáře. Obývák je spojen s kuchyní, která je žlutá s kombinací dřevo jasan, výmalba bílá. Jídelna – stůl jasan, židle bílé v obyváku černá sedačka, jasanová skříň po TV. Podlaha stř. hnědý proužek, strop dřevěný.
2. 4. 2012 v 22:03 #57559adminSprávceDobrý den,moc prosím o radu. Stavíme nový domek,kde obývák máme propojený s kuchyní. Podlaha je světle šedá dlažba od Rako Essencia Lappato,int. dveře jsou tmavý ořech. Jakou mám zvolit barvu stěn,barvu sedací soupravy? Kuchyň uvažujeme o kombinaci vanilky a wenge,může být nebo doporučujete jinou barevnou kombinaci? Ještě se zeptám,patro je podkrovní,kde jsou 2 dětské pokoje(pro holčičky),ložnice. Jakou zde podlahu zvolit a barvu stěn? Vůbec si nevím rady,nechci překombinovat. Děkuji za odpověď. Zdravím Denisa
11. 4. 2012 v 16:35 #57560adminSprávceDobrý den,
potřebovala bych poradit s kombinací dřevěných prvků v prostoru, který tvoří spojený obývák s kuchyní. Kuchyň je vyrobena z třešňového dřeva, proto bych do obýváku dala rovněž třešňový jídelní stůl s židlemi. V obýváku se ale rovněž nachází velmi dominující šoupací bukové dveře. Potřebovala bych s tím sladit obývací stěnu – myslíte si, že by mohla být z jádrového buku? Hodí se k buku a třešni?11. 4. 2012 v 17:25 #57561adminSprávceDobrý den,
ráda bych se zeptala na odstín dřeva, případně i vhodné barvy do obývacího pokoje propojeného s kuchyní na ploše cca 35 m2. V interieru budou na části lícové cihly odstínu Mirato (http://www.naturbrick.cz/produkty/licove-pasky)- kolem krbu a na příčce oddělující kuchyňský kout, již jsou instalována dřevěná okna odstínu 6 (http://www.azeko.cz/7060/vzorkovnik-barev/). Kuchyň bych ráda v odstínu hrušeň či třešeň, ale není to podmínak. Podlaha by měla být dřevěná, v kuchyni dlažba, ale v jaké barvě? Je lepší se snažit o stejný ráz podlahy, nebo kontrast? Také interierové dveře nevím v jaké barvě. Sedačku bych ráda v odstínu šedé s barevnými doplňky. Je možné některou stěnu vymalovat nějakou výraznější barvou? Předem moc díky za odpověď.
S přáním příjemného dne
Eva Fialová16. 4. 2012 v 8:52 #57562adminSprávceDobrý den,
prosila bych o radu, jakou podlahou a nábytkem (včetně dveří) zařídit pokrovní pokoj, který má strop a dvě zkosené strany pobité palubkami ze smrkového dřeva. Další dvě stěny již zkosené nejsou a jejich výmalba je bílá, jedno okno situované na východ. Ráda bych v pokoji zachovala příjemnou atmosféru dřeva. Děkuji.
19. 4. 2012 v 20:44 #57563adminSprávceDobrý den,
tímto bych chtěla požádat nějakého bytového designéra o radu s návrhem kuchyně s jídelnou. Kuchyň je umístěna na jih, rozmýšlíme vložení rohového okna (viz příloha). Je možná osobní prohlídka, případně následná spolupráce s návrhem. V případě potřeby doplnění informací mne neváhejte kontaktovat. Zá návrh velice děkujeme.
S pozdravem
LH20. 4. 2012 v 9:48 #57564adminSprávceDobrý den,
mohu doporučit http://www.designmone.cz.20. 4. 2012 v 12:46 #57565adminSprávceDobrý den, potřebovala bych poradit se zařízením do zrekonstruovaného domu, dali jsme eurookna v barvě třešeň a jelikož jsou tam malé místnosti, tak jsou barevně velice dominantní.
Jaký máme volit nábytek do celého domu a na dřevěné schody(jedna dřevina, více nebo už to musí být vše v třešni? Zatím tam jsou jen okna a betonové podlahy.
V obýváku máme jen krbová kamna obsahující šedivý kámen na bocích a bude tam dřevěná podlaha – zatím nevíme jakou. A asi oranžová sedačka.Vedle linky kuchyně jsou velké dveře na zahradu-odstín třešeň.Kuchyň bude z oranžového lamina.
Poradíte mi odstín nábytku k oranžové a k třešňovým oknům? Co zdůraznit? Děkuji. Jarka
22. 4. 2012 v 14:16 #57557adminSprávceDobrý den,obracím se na Vás s prosbou o radu.Jsme v rekonsrtukci staršího domu.Máme velikou chodbu vybavenou podlahovým vytápěním a dlažbou.napadlo nás udělat z ní mini obývací pokoj,který by byl zároven velmi a atypický(je nepravidelného tvaru).Rozloha je cca 30m2.Vchod by byl z malé předsíně.Problém vidím v tom ,že by v obýváku byly 4dveře do pokojů a francouzké dveře do zahrady.A nevím zda je vhodné mít z obýváku otevřenou chodbičku,odkud vedou dveře na záchod a do koupelny.Myslíte že 30m2 je pro obývák dostačující?Snažila bych se sem vložit nákres.Je to oříšek,děkuji:)
22. 4. 2012 v 14:17 #57553adminSprávceDobrý den,obracím se na Vás s prosbou o radu.Jsme v rekonsrtukci staršího domu.Máme velikou chodbu vybavenou podlahovým vytápěním a dlažbou.napadlo nás udělat z ní mini obývací pokoj,který by byl zároven velmi a atypický(je nepravidelného tvaru).Rozloha je cca 30m2.Vchod by byl z malé předsíně.Problém vidím v tom ,že by v obýváku byly 4dveře do pokojů a francouzké dveře do zahrady.A nevím zda je vhodné mít z obýváku otevřenou chodbičku,odkud vedou dveře na záchod a do koupelny.Myslíte že 30m2 je pro obývák dostačující?Snažila bych se sem vložit nákres.Je to oříšek,děkuji:)
23. 4. 2012 v 8:28 #57549adminSprávceVložila jsem příspěvek dvakrát a udala jsem špatný rozměr,CHODBA MÁ 19,2M2.Děkuji a omlouvám se
23. 4. 2012 v 8:31 #57550adminSprávceChce to navrhnout celé, je potřeba plánek celého podlaží.
Profesionál by třeba přišel i na lepší řešení. B -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.