Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA

Úvodní stránka Fóra Poradna Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA

• Toto téma obsahuje celkem 404 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 405)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobrý den, jsme na počátku rekonstrukce a zařizování bytu 3kk o výměře 76 m2. Prostory bych ráda funkčně využila, ale nevím si rady. Začínám od kuchyně a jídelny, napadl mě tvar do nedokončeného U a na to napojený jídelní stůl. Obývací prostor je oříšek, na každé straně je otvor- dveře do místnosti, dveře do ložnice, vstup na terasu, otvor jídelna. Sedací soupravu bych umístila zády k jídelnímu stolu a na protější stěnu pouze TV, nevím kam s knihovnou, policemi. Měli byste prosím nápady, jak tento multifunkční prostor vyřešit? Ložnice je malá a s šatnou, uvažuji o zboření stěny šatny a zabudování vestavné skříně. Část bývalé šatny bych přidala ke koupelně a tím ji zvětšila. Budu moc ráda za Vaše návrhy a postřehy. Děkuji. LK

admin
    Správce

Já bych si vzala designera, ti se v tom orientují a mají dobré nápady.
    Já nemám kam ho použít, ale kamarádka to skusila a dopadlo to víc než dobře.

admin
    Správce

Stěhujeme se do domu po rekonstrukci,budu měnit interier a ráda bych znala Váš názor.
    Musím vycházet z kuchyňské linky-kombinace calvados a vanilka. Kuchyyň je propojena s obývákem. Ráda bych ladila podlahy ve společných prostorách v bříze. Jako kontrast bych volila všechny dveře a schody v calvadosu popř.višeň. Stěny bílé,popř.v obývacím pokoji tapetu na 1 stěnu. Rohovou sedačku ve vínové barvě a nábytek pak opět v kombinaci kalvados+vanilka. Předem děkuji za radu.

admin
    Správce

dobrý den, ráda bych Vás požádala radu při výběru kuchyňské pracovní desky a obkladu. Kuchyně tvar U je propojená s obývacím pokojem (oddělená barem), dvířka bílá vysoký lesk, podlaha novilon viva 5274, nábytek bych ráda pořídila v kombinaci bílé a dubu světlého či přírodního, sedačka je šedivo-smetanová, jídelní stůl bych ráda ikea dubová dýha. Moc děkuji za radu

admin
    Správce

Dobrý den,
    velmi pěkná je kombinace s dubovou deskou v IKEA navíc nabízejí stejnou dubovou desku (masivní), která výborně ladí s jídelním stolem. Další možnost je šedo-bílá pepř a sůl, která ladí i s kovovými prvky v interiéru. Obklad za kuchyňskou linku doporučuji sklo, které se lepí přímo na zeď.

admin
    Správce

Dobrý den, chci se zeptat máme podlahu v odstínu modřin sibiřský stříbřitý, stěny jedna tmavá šedá s prožkem krémové světlé, a ostatní stěny jsou taky kremové v te samé světlé. Jaká barva nábytku by se nam nejlépe hodila?? Děkuji

admin
    Správce

Jo a ještě k tomu dotazu se chci zeptat co dveře?? Futra máme bílé takže asi taky bílé? Děkuji

admin
    Správce

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu: v novém domě máme kuchyň propojenou s obýv.pokojem. Okna jsou uvnitř bílá a kuchyň bude z dubu barva Calvados, podlaha bude dlažba Wood světlá. Z kuchyně ještě vedou schody do patra, které budou obloženy dřevem, pravděpodobně světlý dub. Řeším problém DVEŘE – z jakého materiálu, jakou barvu. K čemu to mám sladit – ke kuchyni, k podlaze, ke schodům…??? Děkuji mnohokrát za radu. Homoláčová Lenka

admin
    Správce

Dobrý den, chtěla jsem si oživit kuchyni pomocí samolepící folie.Ale chtěla bych použít fólii na skleněné plochy (viz 1. obrázek), ale nevím jestli to jde … pak bych se ještě chtěla zeptat na barevnou kombinaci (viz obrázky)? Horní skřínky – bílá folie, dolní skřínky – ořech, za linkou – zelená barva, pracovní deska a podlaha – světlý ořech :S . Máme slunný byt. Děkuji za rady 🙂

admin
    Správce

Dobrý den.Moc porsím o radu ohledně barvy podlahy.Jedná se o rodin.domek novostavbu,kuchyn propojená s obývacím pokojem jsou zde 3menší okna a velké francouzské okna na terasu v barvě irský dub.Nevíme do jakého odstíny podlahy jít jaké pak volit dveře,kuchyn bude bud bílá nebo kombinaci barvy fango.Moc děkuji za vaše tipy a rady.

admin
    Správce

Dobrý den,potřebovala bych poradit s výběrem nábytku do obývacího pokoje,kde je proti černému rohovému gauči zazděný černý obdélníkový biokrb.Ten je uprostřed stěny,takže vylučuje klasickou souvislou spodní čast obývací stěny.Zdění i s krbem má rozměry 1×1,5m.Barva kamene- odstíny šedé a béžové.Podlaha je pálený dub.Nevím,jakou barvu nábytku zvolit(stejně tak i konf.stolek-pod nim bude krémový koberec s vysokým vlasem,kolem ratanové kulaté taburety z IKEY).Také nevím,jaký nábytek zvolit,aby krb zůstal dominantou,ale zároveň aby byl v pokoji dostatek úložného prostoru.
    Předem moc děkuji za pomoc.
    Jana

admin
    Správce

Dobrý den,potřebovala bych poradit s výběrem nábytku do obývacího pokoje,kde je proti černému rohovému gauči zazděný černý obdélníkový biokrb.Ten je uprostřed stěny,takže vylučuje klasickou souvislou spodní čast obývací stěny.Zdění i s krbem má rozměry 1×1,5m.Barva kamene- odstíny šedé a béžové.Podlaha je pálený dub.Nevím,jakou barvu nábytku zvolit(stejně tak i konf.stolek-pod nim bude krémový koberec s vysokým vlasem,kolem ratanové kulaté taburety z IKEY).Také nevím,jaký nábytek zvolit,aby krb zůstal dominantou,ale zároveň aby byl v pokoji dostatek úložného prostoru.
    Předem moc děkuji za pomoc.
    Jana

admin
    Správce

Můžete mi prosím poradit, jak mám vymalovat obývací pokoj, ve kterém mám tmavě fialovou sedačku ? moc děkuji za odpověď

admin
    Správce

Stránky kde naleznete ideální zahradní domek pro vaší zahradu.

http://www.zahradni-altany-domky.cz/

Co je pro Vás nejdůležitější pří výběru těchto přístřešků?
    Máte radši dřevěné domky nebo plechové?

Sdílejte své návrhy a inspirace na zahradní domky, altány, pergoly.
    Zahradní domky nejrůznějších rozměrů a typů. Podívejte se dále do sekce Zahradní domky, kde najdete ten pravý domek do vaší zahrady.
    Dále zde najdete i zahradní altány – dřevěné. Podívejte se a nechte se inspirovat!

admin
    Správce

Dobrý den,

rád bych se zeptal jakou barvu podlahy by jste mi doporučily pokud jsou zdi vymalovány tmavě fialovou a vybavení (ložnice) je dřevo dekor/barva švestka a černé sklo.Teď je na zemi světlá dlažba a rád bych jí nahradíl nebo alespoň doplnil něčím příjemnějším.

Díky moc za radu a přeju příjemný zbytek dne

Honza

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 405)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.