Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA

Úvodní stránka Fóra Poradna Poradna s bytovým designérem v oblasti bydlení ZDARMA

• Toto téma obsahuje celkem 404 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 405)
  • Autor
    admin
    Správce

Dobrý den,

doporučila bych Vám využít šikmou zeď a také ji zvýraznit barevně a to až po vstupní dveře. Nábytkovou sestavu bych posunula blíž ke dveřím, tak aby se pod okno mohl umístit dvojsedák a naproti TV trojsedák. Umístění jídelního stolu je v pořádku. Kuchyňský kout bych doporučila rohový. Barevnost nábytku bych volila v kontrastu s podlahou – doporučuji tmavší a sedací nábytek světlejší.

admin
    Správce

Dobrý den

Z hlediska využití prostoru bych se překláněla k atypickému řešení a odlehčenému modernímu zařízení, které v kombinaci splní Vaše požadavky na využití prostoru a zabrání dojmu přeplněné místnosti.

Přeji hodně úspěchů.

admin
    Správce

Děkujeme moc za Váš názor a rady. Dle Vašich rad jsem se pokusil pokoj nakreslit znovu a vyšel mi obrázek, který ještě jednou přikládám. Uvidíme, jestli se dvojsed nakonec vejde, prozatím jsem zakreslil pouze křeslo a taburet. Děkujeme a těšíme se na zařizování.

admin
    Správce

Děkujeme i za tento návrh. Podobný záměr jsme měli v jiném bytě, kam jsme se nakonec nepřestěhovali. Tady jsme se neodvážili o tom uvažovat. Asi bude nutná vizualizace (;). Děkuji a přeji hezký den.

admin
    Správce

Děkuji moc za reakci paní Gavronová, ale nepřišel mi nákres rozmístěného nábytku v obývacím pokoji spojeném s kuchyní, na který hned v úvodu odkazujete. Prosím o jeho opětovné zaslání. Děkuji moc. Jitkaf

admin
    Správce

Dobrý den velice se mi libí váš pořad,kolikrát se hodně inspiruji.Chtěla jsem se Vás zeptat na dvě věci.V obýváku máme sedačku,která je s přední části polstrovaná a ze zadní části není.Teď jsem nábytek v obývacím pokoji museli přeházet a bohužel ta zadní část nám jde vidět z pohledu od jídelny-není u zdi jako předtím .Jelikož není ta zadní část moc hezká tak bych to chtěla něčím zakrýt. Můžete mi prosím poradit?přemýšlela jsem o nějakém paravanu,nebo nějaké proutěné dekoraci.Nechtěla bych aby šla zadní část vidět.Nechtěla bych ani nic drahého.Výška 110cm a délka 200cm.
    Ta další věc se týká dveří.Mám v obýváku dvěře které se nepoužívají a jsou zadělané nábytkem,ale jelikož je nábytek nízký tak jdou vidět.Můžete mi poradit zda neexistuje nějaká šikovná tapeta?nebo něco takového čím by se to dalo hezky skovat?Obývák je vymalovaný tmavě hnědou a smetanovou.Doplňky a nábytek je bud tmavý nebo smetanový.Díky moc za radu.

admin
    Správce

Dobrý den, zakrytí sedací soupravy je možné například nízkým kusem nábytku, knihovnou, policovým systémem, který se ustaví zády k sedací soupravě. Dveře bych doporučovala zakrýt obrazem, fotografií v rámu o šířce dveří – může to být zajímavá dekorace v bytě a otvor tak nepůjde vidět. Rám bych volila buď kovový nebo v odstínu dřeva, které je již v interiéru. Pěkný den!

admin
    Správce

Dobry den,

zarizuji starsi dum a chci spojit kuchyni a obyvaci prostor. Do obyvaku chci pouzit starsi tmavehnedy nabytek-leskly. Sedacku chci koupit novou-potrebuji poradit s barvou – uvazuji o doladeni s barvou na obrazech-azurova a ruzovofialova.
    V kuchyni bude dominantni cibulovy vzor taliru, kuchynska linka zrejme bila. Vzhledem k tomu, ze jidelni stul v obyvaku bude tmavehnedy,leskly – je vubec sance sladit tyto barvy?
    Zatim nemam menena ani okna a dvere – jak barvu byste zvolila Vy?

Dekuji H.Z.

admin
    Správce

Dobrý den 3.1.2011
    Chtěli bychom Vás požádat o návrh kuchyně v prostoru dle přiloženého plánku.
    Představujeme si pěknou moderní kuchyň s vestavěnými spotřebiči,ale žádnou extravaganci.
    Naše původní kuchyň je stará už 23 let a je nutná změna.V kuchyni je možnost napojení digestoře na komín dle plánku.Líbily by se nám dvířka kuchyně hladké z výraznými madly a odstín-švestka,zebrano venge +kombinace asi se světlou barvou,nebo stříbrnou.Chladničku v kuchyňské lince nechceme,máme ji v blízké spíži.Děkujeme Vám za provedení návrhu.Kohutkovi

admin
    Správce

Dobry den.Potrebovala bych poradit s vybranim barvy a vzoru tapety do jidelniho koutu,ktery je v obyvacim pokoji a jaky typ a barvu stolu a zidli zvolit..Obyvaci stena je hnedo-cerna s mlecnym sklem,stolek ve stejne barve se sklenenou deskou a sedaci souprava rohova v prirodni svetle barve-steny jsou bile.Jidelni kout je v rohu mistnosti roh je asi 2x3m.Chteli bychom tam dat nejakou tapetu,aby se to trochu ozivilo prijde mi to fadni a smutne.Jaky vzor a barvu zvolit.Doporucila by jste spis vetsi ne bo mensi vzor?? Dekuji

admin
    Správce

Dobrý den,
    prosím o přiložení plánku, abych se mohla na půdorys podívat.

admin
    Správce

Dobrý den,
    doporučila bych Vám zvolit jednu doplňkovou barvu, která se objeví na tapetě, případně i na čalounění židlí a polštářích či dekoracích. Například olivově zelená by ladila s černo-bílou kombinací a světlým odstínem sedací soupravy. Tapetu bych volila v olivové barvě s jemným vzorem, případně vzorem v odstínu nábytku, sedací soupravy. Sedací nábytek i židle v odstínu nábytku v obývacím pokoji.
    Pěkný den!

admin
    Správce

Dobrý den,

Okna bych volila bílá. Dveře bych sladila s odstínem podlahy. Pokud tomu dobře rozumím, tak veškerý stávající nábytek máte tmavěhnědý i jídelní stůl. Kuchyňskou linku bych také kombinovala s tmavěhnědými prvky. Odstín sedací soupravy v přírodním tónu krémové i výmalbu. Barevnost z obrazů bych přenesla do interiéru v barvě doplňků, květináčů atd. Hezký den!

admin
    Správce

Chtěli bychom vyměnit pracovní desku na kuchyňské lince. Je asi 2,20 m dlouhá a je tam dřez ten bychom chtěli udělat větší a ještě přidat odkapávači desku spolu s dřezem zbytek by byla pracovní deska.
    Jaroslav Machovský

admin
    Správce

dobrý den, chtěla bych vás poprosit o názor odborníka, stavíme dům a nyní jsme ve fázi hrubé stavby a začínáme dělat příčky, nějak se nemůžeme shodnout zda umístit příčku či ne. Zasílám obrázek, jedná se o příčku, když jdete z místnosti 1:01 do místnosti 1.02 obýváku tak hned vlevo za dveřmi je navržená příčka vyzděná do výšky 1100 o délce 1800, má představa je taková, že zbytek příčky do stropu bude pískované sklo. Myslím si, že tato příčky uvozuje prostor obývacího pokoje přitom ale neubírá světlo do chodby. Kdyby tu nebyla tak ten prostor je příliš velký a neforemný. Prosím o váš názor popřípadě návrh řešení umístění sedačky, kterou já bych přisadila právě k této příčce. Děkuji Mikešová

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 405)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.