Pohovka z palet

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla Pohovka z palet

• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 6 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Autor
    admin
    Správce

Vypadá to krásně ale myslím, že ne každý je takový disignový mág, aby to dokázal sladit a vypadalo to dobře. Pokud seženete hezké palety za malo peněz tak je to jen polovina úspěchu. Horší je sehnat polštáře, matrace atd a neutratit zato majlant. Nakonec to není taková levná sranda :-(. Ale každopádně je to hezké když se to pořádně udělá 🙂

admin
    Správce
    admin
    Správce

S tím, že je to hezké tak souhlasím. Ale je to těžké na údržbu nebo spíš udržovat pořádek pod tím. Já měla postel z palet a vždy jsem z toho, když jsem měla vyluxovat prach mezi jednotlivými paletami.

admin
    Správce

Ahojky vsichni 🙂 Potřebuji malou radu – nebo nápad, jak vylepšit dětský pokojíček. Máme tři malé dítka a nikdy není dost prostoru na to, aby se měli kde válet. Můžete mi prosím poradit, jak udělat na jednu stranu super křesílko z palet, ale na druhou stranu, aby to bylo pro děcka bezpečný 🙂 děkuji[^]

admin
    Správce

Ano, prave ze se mi to moc libi a pro decka mi to prijde fajn, ze kdybych sehnala nejakou super matraci.. muzou si na tom dovadet jak budou chtit.. prece jenom ty gauce to radeni tak nevydrzi .. a tohle mi prijde takove zajimave.. zkusim se podivat… existuje vice druhu palet ? 🙂 popripade kd ejsi prosim objednavala? 🙂

admin
    Správce

Ano, prave ze se mi to moc libi a pro decka mi to prijde fajn, ze kdybych sehnala nejakou super matraci.. muzou si na tom dovadet jak budou chtit.. prece jenom ty gauce to radeni tak nevydrzi .. a tohle mi prijde takove zajimave.. zkusim se podivat… existuje vice druhu palet ? 🙂 popripade kd ejsi prosim objednavala? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (celkem z 6)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.