Pohodlné lenošení

Úvodní stránka Fóra Pohovky a křesla Pohodlné lenošení

• Toto téma obsahuje celkem 12 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 8 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Tak my jsme momentálně ve fázi, kdy hledáme nějakou pěknou rozkládací pohovku nejen na pohodlné lenošení, ale i na pohodlné spaní, protože jsem konečně po dlouhém snažení otěhotněla, takže se budeme stěhovat do většího bytu, ale nic extra velkého nechceme, rozhodli jsem se pro 2+1, s tím, že jeden pokoj bude celý pro dítě (v začátcích na jeho věci, postupně jeho vlastní prostor pro hraní), takže postel s pohovkou chceme sloučit do jednoho. Koukali jsme na rozkládací pohovky ve Žluté hale a máme dvě, mezi kterými se nemůžeme rozhodnout, takže teď o víkendu se asi zajedeme podívat do kamenné prodejny omrknout je osobně a uvidíme, jak se nakonec rozhodneme 🙂

admin
    Správce

Pohodlne pohovky sezenes od firmy nabytek aksamite 🙂 pises pohodlne lenoseni, s manzelem jsme take neco chteli k televizi a jeli jsme se podivat do obchodu nike nic ale v aksamite jsme si vybrali a hned odjeli s pohovkou 🙂 spokojenost

admin
    Správce

Pěkný pohovky jsem viděla na shopu http://www.prima-cena.cz/rozkladaci-pohovka-guty-eko-bezova-latka-seda-doprava-zdarma.
    A doprava zdarama, to se jen tak nevidí. Doporučuju!

admin
    Správce

Taky jsme se ženou nedávno řešili koupi rozkládací pohovky, na které bychom se pohodlně vyspali. Nakonec jsme pořídili rohovou rozkládací sedačku s úložným prostorem, což nám navíc řeší otázku kam po ránu s peřinami..
    Můžeme vřele doporučit: http://www.nabytek-bmark.cz/rozkladaci-sedaci-soupravy/sedaci-souprava-vanilla.html

admin
    Správce

Ahoj, zajímalo by mě, kde se dá sehnat pěkná pohovka, sedačka za fajn cenu ?
    Kde jste kupovali konkrétně třeba vy?

admin
    Správce

No všude možné, ale obecně ušetříš, když nakoupíš na eshopu, to každopádně. Záleží jaké máš nároky, jakou sedačku konrkétně chceš, do kolika peněz atd. atd.

admin
    Správce

No představu mám kolem 15 tisíc, kdyby to šlo, rohovou. Nějakou šedou nebo černo bílou, ještě přesně nevím.

admin
    Správce

Jasně, tak mrkni no, za mě můžu doporučit třeba tento obchod(eshop) nabytek-elegance.cz, ale jinak musíš se podívat kde co najdeš. Ale určitě lepší a levnější výběr je z netu, než z kamenných obchodů 😉

admin
    Správce

Jo tak super, díky za tip, hned se jdu na to podívat. Jo to máš asi pravdu, že z internetu to je levnější, tak uvidím, ale díky 😉

admin
    Správce

nad tou žlutou halou uvažuji i já. Koukala jsem na web a ceny jsou fakt skvélé i za větší sedačky! Nechci za sedačku utratiť hodně, ale zas nechci něco levný co bude za pár měsícu vysedené a polorozpadlé. dizajnovo se mi moc líbí, jen neznám nikoho kdo by od nich už nakoupil a ráda bych si ověřila kvalitu už po dleší dobe užívaní nábytku. Jednou jsem už koupila přes internet, postel. Vypadala skvěle, peníze dobrý a za pár měsícu velké sklamání. Mám také děti a nerada bych každý rok investovala do nové sedačky. máte někdo odskoušanú žlutú halu? Děkuji moc.

admin
    Správce

Ahoj, taky jsme si koupili v žluté hale 🙂 chtěli jsme taky rozkládací, ale zase aby byla i trošku větší, ale zase ne moc drahá, no klasické požadavky 😀 těch sedaček je strašná spousta no, ale jednoho dne jsem si nad tím fakt sedla, našla si pár typů a pak jsme si vybrali. Nakonec nás stála 17 tisíc, ale oproti jiným obchodům jsme ještě 3 tisíce ušetřili 🙂

admin
    Správce

Dobry den,

skuste se podivat na https://www.nabytek-natali.cz/pohovky/rozkladaci-pohovky maji hezke pohovky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 1. až 13. (celkem z 13)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.