Podvodna firma Vp okna

Úvodní stránka Fóra Okna a dveře Podvodna firma Vp okna

• Toto téma obsahuje celkem 46 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 47)
  • Autor
    admin
    Správce

Mám okna od Sulka.Provedení katastrofa,nevzhledné opracování,dvě kliky vedle sebe,každá je jinak vysoko,montáž to samé.Už půl roku mě dluží dodat parapety a nic se neděje. Víckrát bych je nebral

admin
    Správce

Dobrý den,já se také přidávám k příspěvkům.Okna máme též z Klatov.Svět Oken.Od prvního dne jsme moc spokojeni.Vřele doporučuji.Paní je moc příjemná a ochotná.Díky oknům nám již netahne do domu a žaluzie máme zdarma.Moc děkujeme

admin
    Správce

Nevím kde jste to slyšel,ale ke smlouvám dávají certifikát a garantují
    výrobu českou.Spíš odhaduji,že jste zhrzený zákazník.SVĚT OKEN
    je tak velká firma,že si nedovolí takto hazardovat.Co vím,tak vyváží i do jiných firem.A také si mohou dovolit mít nějaké jméno.
    Já mám od nich okna již více než 2 roky a jsem plně spokojený.Polské bych poznal.

admin
    Správce

Vážení,
    alespoň tímto způsobem,bych chtěl poděkovat paní Píchové,vedoucí
    z Klatov Svět oken za profesionální jednání a odborné vysvětlení.Jsme velice spokojený.Okna jsou pěkná a taky máme žaluzie zdarma.Všem bych tuhle firmu doporučoval.Už kvůli jednání paní Píchové.J.Z

admin
    Správce

Máme čerstvé zkušenosti s frimou Sulko, čekáme 3 měsíce na okna na nový barák. V létě jsme chtěli bydlet. Dávejte si pozor, podle kterého zákonu je smlouva s nimi sepsaná, pokud podle obchodního zákoníku, nelze ji vypovědět ve váš prospěch.

admin
    Správce

Dobrý den,

trošku mne zaráží o čem píšete. Kvalita je jen jedna. Buď je výrobek kvalitní nebo není. O jakém soucitu píšete? Objednám li zboží, musí mi být dodáno bezvadné.

admin
    Správce

A kde žijete?Mělo by to být samozřejmností,ale jste v čechách!!!!
    Už jste viděl anebo zažil,že je nějaký výrobek perfektní?Je vidět,že jste nikdy nedělal v obchodnictví

admin
    Správce

Polské byste nepoznal, to jsou obrovské kecy. A Svět oken a velká firma – směšné, polopřekupníci, polovýroba a okna fakt příšerná.ZDAR pomlouvačům SULKA

admin
    Správce

Musím reagovat. Pokud si myslíte, že Svět oken dodává polská okna, dejte to k soudu. Je to naprostý nesmysl, stačí zavolat na zastoupení prodejce profilů Gealan, kde Vám potvrdí, že Svět oken je nejvetší odběratel německých profilů v ČR. Dále je Svět oken i největší výrobce stínící techniky. Takže prosím nelžete

admin
    Správce

Ono vymena oken jak tady ctu neni jenom o samotnych oknech ale i provedenych pracech, ja si vybral profil VEKA (nejvetsi na svete a nemaji zadnou „B“ vyrobu jako ostatni profilari) a firmu KSK-System, ze zubri. Naprosta spokojenost od oken pres prace az po doplnky.nebyli nejlevnejsi, ale to jsem ani nechtel, slo mi o kvalitni profil, o ktery se nebudu muset starat. a to se mi splnilo do puntiku.

admin
    Správce

Poznate leda prd je to vse z polska pracoval sem tam.

admin
    Správce

My jsme si nechali dělat okna od firmy JKT OKNA OLOMOUC autorizovaného prodejce výrobce RI OKNA Bzenec a musím říci, že jsem zatím moc spokojená…Okna jsou opravdu kvalitně vsazená. Dobře těsní. Cena byla také rozumná..domluva s firmou také na úrovni .Jsou solidní…montážníci po sobě i docela uklidí, takže to bylo super… Musí se často větrat a to hlavně v kuchyni aby se časem nezačala dělat někde plísen. Jitka

admin
    Správce

Taky se prikladam k nazoru, ze jsou to polska okna. Kdyz se nam pri montazi okna nezdali, jedno sklo sme vybrali a byla na nem jeste polska nalepka. Svet oken chce urcite neco usetrit….je otazka zda z Polska bere vsechno nebo jen nektere skla.

admin
    Správce

Ano,garantují Českou výrobu.Ale z polských šmejdů včetně skel,vrutů atd.A s Certifikátem si můžete…víte co.Mám s touto firmou svoje zkušenosti.Takže:NIKDY VÍCE SVĚT OKEN!!!

admin
    Správce

podvodníci sou jednatele ne system oken objednal sem si veka okna od firmi eko okna mb jednatel polsky pavel slotarsky ,okna dovezl uplne jina a kdyz sem chtel reklamaci nedodal zalohu 80%si ponechava a vyhrozuje nasilim ,nechapu jak ceske urady tady nechaj aby nas doma polaci okradali,(_)(_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 47)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.