Podvodna firma Vp okna
Úvodní stránka › Fóra › Okna a dveře › Podvodna firma Vp okna
- Toto téma obsahuje celkem 46 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 9. 2008 v 21:28 #19352adminSprávce9. 9. 2008 v 21:28 #44723adminSprávce
Rozhodne nedoporucuju si neco nechat delat od firmy VP Okna, s.r.o. Jsou to podvodnici!!!!!!!!!
Okna a dvere znacky Sulko. Firma zezacatku byla vtricna zadny problem i cena dobra. Pak se tam vymenili zamestnanci a vse slo do haje v jedne mistnosti mi davali jedny dvere soupaci a druhy otviraci vyskovy rozdil 3.5cm coz jsem reklamoval. Dalsi 3xdvere venkovni namontovali a zapenily sestylovali neotvirali se za dva dny jsem zjistil ze zaprve nejsou sestilovane tak ze kdyz by nebyli zamkle tak se prez jazycek a to vicebodove zavirani pri vetru otviraji. Navic jsem reklamoval ze je venkovni strana v barve dreva odrena na vice mistech a ze tema dverma nikdo nechodil to je nezajimalo ze jsem to musel byt ja. Navic ty dvoje dvere osadily ze ve dvou mistnostech jsem musel udelat -1.5cm schod Takze v baraku mam 5 dveri ven a rozdil vysek je celkem -3cm od puvodni co mala byt zadnou slevu nechteji dat a opravit taky ne. Stezoval jsem si primo na vedeni Sulka a ty ze to zjisti stejne se nic nedeje. Tak jim aspon udelam poradnou reklamu.17. 9. 2009 v 12:42 #44724adminSprávceMáme stejnou zkušenost s podvodníky z VP Okna, s.r.o Kuřim. Šubrt (jednatel, majitel) bydlí přímo v našem domě a očekávali jsme tedy super kvalitu provedení nových plastových oken. Ale firma VP Okna se u nás ke kvalitě provedení postavila úplně stejně jako i u Vás. Jiné rozměry oken, jiné provedení. Kvalita katastrofální, nedodělané dílo, neřešené reklamace. Něco o kvalitách firmy VP Okna je na stránkách http://vpokna.kvalitne.cz , kde v části Reference je i popis a fotografie katastrofy způsobené firmou VP Okna v našem domě.
17. 9. 2009 v 13:28 #44725adminSprávceJeště malé doplnění: Také jsme oslovili přímo SULKO aby dílo posoudila a navrhla nápravu. Zpočátku vše fungovalo, přístup SULKA byl vstřícný, dokonce jsme jim poslali oficiální objednávku na dodělání a opravu díla po firmě VP Okna. No a ve finále nás SULKO podrazilo, místo objednané opravy a dodělání oken celý problém předalo dál. A asi se nebudete divit, že tím, komu věc předalo SULKO k řešení byl právě ten, na jehož dílo jsme si stěžovali – VP Okna. Takže shrnutí zkušeností: VP Okna = podvodníci, SULKO = podrazáci.
28. 11. 2009 v 10:54 #44726adminSprávcemám špatnou zkušenost s výrobcem plastových oken SULKO. Už při prvním kontaktu se zaměstnacemi této fimy jsme byl velice zděšen jejich přístupem k zákazníkovi. A to co následovalo potom 8o) !!!!! A kvalita jejicvh výrobků………….8-0 Rozhodně nedoporučuji .
20. 2. 2010 v 12:48 #44727adminSprávceSouhlasím s Vašimi příspěvky s firmou SULKO mám také neblahé
zkušenosti. Divím se že ta¨hle firma se svým přístupem k zákazníkovi
drží ještě na trhu. Přikláním se také k tomu že při řešení problému
“ reklamace “ společnost zaujme postoj chladné tváře a neustále
dokola opakuje že to není chyba z jejich strany . Asi si neuvědomuje
že problém je třeba řešit a né jen mluvit .
6. 5. 2010 v 19:12 #44728adminSprávcejsem za jedno nespolehlivost= SULKO
20. 5. 2010 v 9:58 #44729adminSprávceSULKO skvělá firma, vstřícný přístup, perfektní montáž, špičkové výrobky. asi jste narazili na výjimku, ne vždy se vše povede ale moje zkušenost je opačná
15. 7. 2010 v 19:56 #44730adminSprávceTak máme také velmi špatné zkušenosti s okny Sulko. Škoda jen, že jsem si tyto příspěvky nepřečetla , než jsem objednala okna. Moje kamarádka je chválila. Naše okna jsou špatně změřená, takže každý rám je jinak silný. zevnitř mi to zas tak nevadí, ale zvenku je to fakt síla. Pán byl asi po flámu, když to měřil. Dále jsou dost poškrábané a o té zednické radši nemluvit. Sousedka má okna od Svět oken a maximální spokojenost a o 16000 levnější. Teď se už mohu jen tlouci do hlavy!!!
23. 9. 2010 v 15:36 #44731adminSprávceDobrý den, asi jsme měli smůlu, ale Svět oken nikdy více. http://www.svetoken.rokycansko.cz/
2. 10. 2010 v 8:53 #44732adminSprávceDobrý den, dovoluji si přispět mezi tyto recenze a podělit se o své negativní zkušenosti s firmou Svět Oken Vsetín. Více již na http://www.svetoken.rokycansko.cz/ -mv-
21. 1. 2011 v 18:19 #44733adminSprávceVážený pane,můžu vám upřímně říci,že vám bych neudělal ani prkýnko na záchod.My máme okna od Světa Oken z Klatovské pobočky a nemůžeme si to vynachválit.Paní vedoucí je velmi ochotná a milá.Cokoliv jsme potřebovali změnit,tak vše zařídila.Dokonce jsme potřebovali i jiný termín montáže a nebyl problém.Z Klatov máme okna celá naše rodina a vřele doporučuji.Podle vašeho popisu je zřejmé,že jste arogantní hysterik a nemáte soucit s ničím.tohle kdo může napsat????jen vy a vám podobní lidé.Je jasné,že v každé firmě jsou problémy a budou.Ale ty se dají řešit.Ale lidi jako vy,ty jsou nesmrtelný.Lituji Vás
7. 2. 2011 v 15:07 #44734adminSprávceDobrý den, ani já s Vámi nesouhlasím. S firmou Svět oken – pobočka Kralupy nad Vltavou jsme byli naprosto spokojeni, nemáme žádný problém, okna jsou skvěle funkční, máme je druhou zimu.
16. 2. 2011 v 15:59 #44735adminSprávceÚplně souhlasím, s firmou SULKO dlouholetá a spokojená spolupráce ve všech směrech! Příspěvky buď vypisuje konkurence, nebo jste fakt blbě narazili. Nebo je v tom úplně něco jiného a zákeřně se špiní jméno, takových lidí znám taky spoustu;)
16. 2. 2011 v 16:00 #44736adminSprávceSvět oken = polský šmejd! Nebrat!!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.