Podstavec pod kamna: ideální řešení pro váš hřejivý domov

Úvodní stránka Fóra Krby a vytápění Podstavec pod kamna: ideální řešení pro váš hřejivý domov

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 3 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

My jsme se to doma snažili řešit ledasčím, ale tohle mi přijde daleko lepší..

admin
    Správce

Děkujeme prodejci, že nám své zboží doporučuje, ale ten článek snad stačí ne?

admin
    Správce

Měl bych do nízkoenergetického domu pořídit nějakou speciální krbovou vložku? je v nich nějaký rozdíl? nějak k tomu nemohu najít relevantní informace

admin
    Správce

Do nízkoenergetických a pasivních domů se prodávají krbové vložky, které jsou k tomu přímo určené, mají trochu jiné technické specifikace, než klasické krbové vložky. Mají chladnější sklo, než klasické krbové vložky. Máme krbovou vložku v pasivním domě, která dokáže perfektně spalovat dřevo. Skoro nic tam potom nezůstává

admin
    Správce

Kdo je prodává? tyto vložky? zní to docela rozumně, určitě bych se na to chtěl podívat

admin
    Správce

Koupil jsem na to krbovou vložku od českého výrobce krbů https://www.krby-bef.cz/cz/pasivni-krbove-vlozky Konkrétně máme doma krbovou vložku bef aqualite 6 passive, za kterou jsem dal 50 tisíc. Díky ní ale šetříme hodně za vytápění, protože má velkou účinnost

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (celkem z 7)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.