Podlaha

• Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Autor
    admin
    Správce

Ahoj sháníme podlahu cenově dostupnou a hlavně dobrou at nám něco vydrží,díky za radu.

admin
    Správce

Zdarec zkus podlahove centrum http://www.supellex.cz. maji pobocky po cele cr.

admin
    Správce

Doporucil mi tuto firmu kamarad a jsem rad,ze jsem s nimi zacal spolupracovat.Neni nad to dostat v dnesni dobe dobry tip na osvedcenou firmu.

admin
    Správce

A není moc drahá,mám strach,aby tyto specializované obchody nebyly předražené.

admin
    Správce

Prave,ze vubec ne.Mel jsem z toho strach,ale opak je pravdou.Kdyz tam udelas objednavku tak dostanes slevu.Byli jsme ve studiu v Brne naproti Makru.

admin
    Správce

Tak to zní dobře máme to do Brna asi 20 km a nechtěla jsem žádnej Bauhaus atd.s tím nemám dobré zkušenosti.

admin
    Správce

To se ti ani nedivim.Je to obchod na chalupu.Tady te privita mlada slecna,ktera ti hned nabidne kvalitni podlahy a obcerstveni.

admin
    Správce

A jakou dobrou podlahu ti doporučili,přemýšlíme totiž o vinylu.

admin
    Správce

Doporucili nam z hlediska udrzby vinyl a hned jsme si ho objednali.Taky nam doporucili rovnou i saponaty.Mame jej v celem byte a nema to chybu.

admin
    Správce

A není to studený?

admin
    Správce

A není to studený?

admin
    Správce

Je to teplejsi nez plovouci podlaha.Mame male deti a proto jsme si ho vybrali a ma vetsi zivotnost.

admin
    Správce

Taky právě máme malé děti ,tak proto chci vinyl. Díky za tip

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 16. až 28. (celkem z 28)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.