PENB na prodej domu

Úvodní stránka Fóra Tipy a rady PENB na prodej domu

• Toto téma obsahuje celkem 10 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 7 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    admin
    Správce
    admin
    Správce

Ahoj, prý je teď potřeba PENB při prodeji domu. Máte s tím někdo zkušenosti? Je to opravdu potřeba?

admin
    Správce

Průkaz energetické náročnosti potřebujete, jen bych nenazýval teď, ale už dávno předtím, konkrétně od r. 2013 – http://www.prukazpenb.cz/prukaz-energeticke-narocnosti-budovy-povinnost

admin
    Správce

Mohu dát skvělý tip na výbornou RK http://www.coloseumreality.cz Opravdu jedna z mála seriozních realitek, makléřka byla naprosto profesionální, informovala mne o celém průběhu a vždy byla k dispozici. Opravdu výborná zkušenost!

admin
    Správce

Děkuji za tip, po Vánocích plánuji prodávat byt tak alespoň nebudu mít tolik práce s hledáním dobré realitní kanceláře:)

admin
    Správce

Dělaj realitky i odhady tržních cen nemovitostí nebo kde mám hledat někoho kdo todleto dělá?

admin
    Správce

Nevím jestli to poskytuje každá realitka, ale každopádně coloseum odhady tržních cen nemovitostí dělá

admin
    Správce

Zdravim…. prodával sem přes coloseum realitku domek a zajistili mi i odhad, takže vím jistě že to dělají, můžu jen doporučit, jedná se o opravdu spolehlivou realitní kancelář

admin
    Správce

O co všechno můžu čekat že se za mě coloseum postará když se snima spojim?

admin
    Správce

Dobrý den, záleží na tom co od té dané realitky budete chtít. U mě se jednalo o prodej, takže za mne realitní makléř vyřídil věci týkající se prodeje s tím, že mne o celém průběhu průběžně informoval. Kromě toho mi na pobočce coloseum nemovitosti odpověděli na vše co jsem potřeboval tak zkuste se informovat přímo u realitky, tam vám řeknou co konkrétně za služby poskytují a co to obsahuje

admin
    Správce

Mám zkušenost celkem se třemi realitními kancelářem a u coloseum nemovitostí jsem zažila nejlepší přístup ze všech. Též doporučuji

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.